Interieur - Badkamer

Word opbergkampioen in je badkamer met deze badkamermeubelen

Een badkamer die rust uitstraalt, is een ordelijke badkamer. Daarom verwachten we van modern badkamermeubilair dat het een uitgesproken karakter, maar ook de nodige opbergruimte biedt. Maak kennis met de nieuwste opbergsystemen die garant staan voor orde in de badkamer en voorkomen dat je telkens moet zoeken naar de haardroger of de nagelknipper …

Opbergruimte in de badkamer: een must

De badkamer wordt (bijna) altijd door alle bewoners gebruikt. Beeld je eens in dat iedereen zijn spullen simpelweg ergens neerlegt of ze elke dag een andere plaats geeft? Dat zou alleen maar chaos en rommel veroorzaken. Opbergruimte is dan ook een must. Niet alleen om de orde te bewaren en je handdoeken elke dag op dezelfde plaats te vinden, maar ook voor de rust in de badkamer. Volgende badkamercollecties zijn échte opbergkampioenen die voorkomen dat je badkamer in een rommelboel verandert.

Een verzameling opbergkampioenen

RC40 van Burgbad

Laten we om te beginnen de opbergheld RC40 van dichterbij bekijken. Deze badkamercollectie van Burgbad is heel flexibel en biedt oneindig veel mogelijkheden. De collectie combineert een volledig nieuwe indeling, unieke opbergruimten en vrije oppervlakken. Deze collectie gaat op een vernieuwende manier met ruimte om. Zo wordt bijvoorbeeld zowel de ruimte boven, naast als achter de spiegels benut.

Dali van Inda

De badkamermeubelen uit de Dali-collectie van Inda hebben een typisch Italiaanse charme. Ze bieden een evenwicht tussen hout en een strakke vormgeving. De collectie bestaat uit twee prachtige wandkasten, combineerbare open rekjes en een wastafel met een lade.

Sobro van Sanijura

Ook de Sanijura Sobro-badkamer zet in op opbergruimte en een harmonieuze vormgeving. Dit doet ze door de binnen- en buitenkant van de kasten dezelfde kleur te geven. Verder hebben de meubels voldoende opbergruimte om je handdoeken, zeepflacons en andere badkamerspullen in op te bergen.

17/10/2014

Vragen en opmerkingen

Heb je vragen of opmerkingen? We beantwoorden deze met plezier.

Vragen over dit artikel?

Vorige artikel
Wonen in Vlaanderen: wat met de premies in 2015?
Volgende artikel
Wonen met je hoofd in de wolken in het exclusieve 432 Park Avenue