Interieur - Badkamer

Nieuwe look voor de badkamer dankzij kleine aanpassingen – badkamerrenovatie

Als je de badkamer voor het eerst inricht, kies je meubels waarvan je hoopt ze jaren graag te zien. Maar plots is het moment daar: je bent uitgekeken op je badkamer… Tijd voor een badkamerrenovatie. Met deze aanpassingen krijgt je badkamer een volledig nieuwe look…

Badkamerrenovatie: een nieuwe wastafel

Meubels maken of kraken je interieur en dat geldt ook in de badkamer. Ben je uitgekeken op die bleke kasten in jouw badkamer? Geef ze een nieuw laagje verf! Zijn ze versleten en wel degelijk aan vervanging toe? Ga dan op zoek naar een prachtige nieuwe wastafel met bijpassende meubels. De D.Motion collectie van Delpha heeft bijvoorbeeld verschillende kleurenmogelijkheden.

Wat je ook kan doen om je badkamer een nieuwe look te geven, is bijvoorbeeld je spiegel vervangen door een spiegelkast. Zo werp je een andere blik op je badkamer en krijgt deze een nieuwe dimensie.

Kies voor decoratieve radiatoren

De verwarming hoeft na de badkamerrenovatie geen saai element te vormen in je nieuwe badkamer. Er zijn heel wat decoratieve radiatoren op de markt die het comfort in de badkamer verhogen. Kies bijvoorbeeld voor handdoekradiatoren van Vasco of Zehnder waarop je eenvoudig je handdoeken kan laten drogen. Deze radiatoren zijn naast praktisch ook enorm mooi. Ze bestaan in verschillende designs en diverse kleuren.

Badkamerrenovatie: vervang je bad door een douche

De douche is een volwaardig lid van de hedendaagse badkamer. Dat wil niet onmiddellijk zeggen dat een bad niet hip is, maar een douche verbruikt nu eenmaal minder water. Bovendien biedt een douche je snelheid en ontspanning tegelijkertijd! Kies bijvoorbeeld voor de “Step-in Pure” of “Picolo Step-in” van Duscholux om je badkamer een moderne look te geven. Niet enkel ogen deze douches prachtig, ook zijn ze redelijk eenvoudig te plaatsen.

Maak je badkamerrenovatie nog realistischer en kies bijvoorbeeld voor de Kinemagic, zonder al te veel breekwerk kan je je bad vervangen door deze douche!

Voor:Na:
16/01/2014

Vragen en opmerkingen

Heb je vragen of opmerkingen? We beantwoorden deze met plezier.

Vragen over dit artikel?

Vorige artikel
Zatara: huwelijk tussen beton en drijfhout
Volgende artikel
Het duurste toilet ter wereld