Interieur - Badkamer

My Nature-badkamercollectie van Villeroy & Boch: puur natuur

MyNature badkamercollectie

De ideale manier om ’s ochtends fris voor de dag te komen? Een vleugje natuur in je badkamer introduceren natuurlijk. En je hoeft er zelfs geen bamboematten, moeilijk schoon te houden keitjes of plantenbakken met onhandig grote varens voor aan te slepen. Met de My Nature-badkamercollectie van Villeroy & Boch zet je zonder zorgen de deur wagenwijd open voor Moeder Natuur!

Nood aan naturel? My Nature van Villeroy & Boch

Met haar elegante rondingen is deze badkamercollectie dé garantie om je volledig te kunnen ontspannen en van je ochtend- en avondrituelen pure zen-momenten te maken. Het is ook geen verrassing dat de My Nature-wastafels en -baden de prestigieuze Red Dot Design Award wegkaapten. De collectie geeft haar natuurlijke inspiratiebron een bijzondere, moderne toets. Zo komen de badkamermeubels helemaal tot hun recht in verschillende stijlen.

VuB_ISH2011_MyNature_1

Waskommen met wulpse vormen

VuB_ISH2011_MyNature_14My Nature wil stijlvolle luchtigheid uitademen en slaagt perfect in zijn opzet. Zowel de ronde als de ovale opzetwaskommen zijn een ode aan de dynamiek van de natuur. De My Nature-waskom lijkt wel een blaadje dat op het badkamermeubel neerdwarrelde.

Tip: De ovale waskommen van My Nature zijn beschikbaar in verschillende formaten, zodat ze zowel in grote als kleine badkamers passen.

Een bad dat uitnodigt om te ontspannen

Urenlange ontspanning hoeft helemaal niet duur te zijn. Dat bewijst het vrijstaande bad uit de My Nature-collectie. De hoge rugleuning is een subtiele uitnodiging om je met een boek neer te vleien en je tot aan je kin in het badschuim te laten zakken. De ode aan de natuur zit hier verwerkt in de houten voetsteun. Die is ook in het wit verkrijgbaar voor wie van een strakkere look houdt.

MyNature badkamercollectie

Onderhoud is niet langer geen opgave

De wastafels, wc’s en baden van de My Nature-collectie zijn afgewerkt met de unieke CeramicPlus-behandeling. Die maakt poetsen supergemakkelijk! CeramicPlus sluit het oppervlak namelijk volledig af. Zo krijgen vuil en kalk geen vat op je badkamermeubels.

Benieuwd hoe jij jouw stukje natuur in huis kunt halen? De My Nature-collectie wacht op jou in de Facq-showrooms!

 

16/05/2016

Vragen en opmerkingen

Heb je vragen of opmerkingen? We beantwoorden deze met plezier.

Vragen over dit artikel?

Vorige artikel
Een extensief groendak: je eigen Hobbithol binnen handbereik!
Volgende artikel
De juiste kookplaat kiezen