Moderne badkamermatten voor een stijlvolle inrichting

Badkamermatten zorgen voor een prachtig accent in je badkamer en voorkomen bovendien koude voeten na het douchen. Richt je badkamer in met dit stijlbepalende accessoire!

Je badkamer inrichten met opvallende badkamermatten

Badkamermatten zorgen voor accenten in je badkamer. Je kan ervoor kiezen om badkamermatten te kiezen in dezelfde tinten als je badkamer zodat ze één geheel vormen met de inrichting. Ook kan je ervoor kiezen om de badkamermat als opvallend accent te gebruiken. Kies bijvoorbeeld badkamermatten die contrast bieden met de inrichting. Hou er bij het kiezen van je badkamermatten rekening mee dat het een zeer opvallend element is in je badkamer.

Badkamermatten als gebruiksvoorwerp

Natuurlijk is een badkamermat niet louter decoratief. Het is ook een gebruiksvoorwerp dat heel wat comfort biedt in de badkamer. De badkamermat wordt dagelijks door het hele gezin gebruikt om koude voeten te voorkomen tijdens het tandenpoetsen, scheren en schminken. Ook voorkom je met een badmat dat de badkamer onder water staat na een heerlijke douche.

De voordelen van badkamermatten

Badmatten bieden comfort, ze geven warmte, ze zijn hygiënisch, makkelijk uit te wassen en ze benadrukken het karakter van je badkamer. Daarnaast zijn ook de keuzemogelijkheden eindeloos. Badmatten worden namelijk gemaakt in alle denkbare vormen, kleuren en met elk gewenst motiefje. Je kan dus perfect de badkamermat kiezen die volledig bij jouw badkamer en stijl past.

De badkamermatten (op de foto’s) zijn niet verkrijgbaar bij Facq, de badkamermeubelen e.d. wel.

Uw vragen of opmerkingen bij dit artikel

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.