Interieur - Badkamer

Maak een wellnesscentrum van je badkamer!

De tijd dat thermen of een kuuroord een voorrecht waren voor de rijken is reeds lang voorbij. Je hoeft geen fortuin uit te geven en ook geen grote werken uit te voeren om jouw niet zo ruime badkamer in een heerlijk wellnesscentrum en ontspanningsoord te veranderen!

Westerlingen willen genieten en daarom stellen fabrikanten een gevarieerd aanbod aan sanitaire toestellen voor om jouw badkamer om te toveren tot een oase van wellness!

Een wellness douche

Fabrikanten stellen tegenwoordig alles in het werk om douches te ontwikkelen die een zalig gevoel van welzijn verschaffen. Heel wat hedendaagse douches, zoals de regendouche, de stoomdouche of de zonnedouche, creëren een moment van ultieme ontspanning en ontsnapping. Zeg nu zelf, waarom zou je nog kiezen voor een klassieke douche als je tegen een kleine meerkost ook een wellness douche kan plaatsen?

De sauna

Van de weldaad van de Finse sauna krijg je nooit genoeg! Het droge en warme klimaat van de kleine blokhut reinigt de huid, ontspant, doet stress vergeten en verhoogt de weerstand. Je stapt gegarandeerd de sauna uit met een licht, zuiver en gelukzalig gevoel!

De infraroodcabine

De infraroodstralen van de infraroodcabine verwarmen het lichaam tot in de diepte. Na een paar minuten heeft een infraroodbehandeling al een positieve uitwerking. De therapeutische effecten van infraroodstralen, zoals het ontspannen van de spieren en gewrichten, zijn wetenschappelijk aangetoond. Voor mensen met een hoge bloeddruk biedt deze wellness en warmtecabine een goed alternatief voor de sauna.

Het bubbelbad

Bubbelbaden stimuleren de bloedsomloop en versterken het lichaam van kop tot teen. Daarnaast hebben ze ook hun therapeutische doeltreffendheid bewezen, dus waarom zou je nog kiezen voor een traditioneel bad als je jezelf het intense plezier van een bubbelbad kan veroorloven?

De jacuzzi

Wellness is nog intenser in de open lucht! Het is niet alleen goed voor de spieren, de bloedsomloop en de huid, een jacuzzi staat ook garant voor ontspanning, gezelligheid met een vleugje romantiek!

Wellnesscentrum thuis

Zelfs als het budget voor je droombadkamer beperkt is, kan je met enkele kleine aanpassingen je doel realiseren. Voor optimaal welzijn en genot, kan je de muren een nieuw hedendaags kleurtje geven, kaarsjes aansteken, mooie zachte badhanddoeken uitzoeken of wat ‘Moments’ badproducten kopen! Zo zal je het gevoel krijgen dat je in een echt wellnesscentrum vertoeft! Tips in overvloed in de Lambrechts Store in Hasselt.

 

07/06/2012

Vragen en opmerkingen

Heb je vragen of opmerkingen? We beantwoorden deze met plezier.

Vragen over dit artikel?

Vorige artikel
De zomer bekent kleur – Color blocking, ook in het interieur!
Volgende artikel
DIY: een oude vloer uitbreken en recupereren