Interieur - Badkamer

Zo’n kleurrijke wc-brillen zag je nog nooit

Ben jij die saaie, witte toiletbril in je badkamer meer dan beu? Dan is het de hoogste tijd om het toilet een vrolijke toets te geven met een kleurrijke wc-bril! Die geeft meteen een nieuwe, vrolijke look aan je badkamer. Daarbij bieden ze ook nog eens extra comfort…

Wc-brillen in lijn met je persoonlijkheid

Wit past overal bij. Het is een neutrale kleur en je kan er niets mis mee doen. Toch is een witte wc-bril eerder saai. Hij valt niet op of steekt net af tegen de rest van je moderne badkamer. Gelukkig heeft Pressalit de oplossing voor dit probleem: kleurrijke wc-brillen!

De toiletzitting maakt deel uit van de inrichting van je badkamer. Dus is het ook belangrijk dat je een wc-bril kiest die bij je badkamer past, redeneert Pressalit. De collectie Scandinavia PLUS biedt wc-brillen in de meest uiteenlopende kleuren, van hot pink, over midnight blue, tot exotic orange. Je vindt dus zeker de kleur die overeenkomt met jouw stijl!

Wc-brillen bieden kleur, kwaliteit en comfort

De toiletbrillen uit de Scandinavia Plus-collectie zijn niet alleen kleurrijk, ze hebben ook een prachtig design en praktische functies. Want een wc-zitting moet mooi zijn om naar te kijken, fijn zijn om op te zitten én eenvoudig schoon te maken!

Daarom zijn de wc-brillen uitgerust met een lift-off-functie. Die functie maakt het mogelijk om de toiletzitting eenvoudig van het toilet verwijderen. Het voordeel? Je kan het toilet netjes schoonmaken in elk hoekje! Om extra comfort te bieden, zijn de toiletbrillen voorzien van de soft close-technologie. Dat wil zeggen dat de toiletzitting zachtjes terug naar beneden valt nadat manlief een plasje heeft gemaakt. Dichtklappende wc-brillen die een hels lawaai maken, zijn dus voorgoed uit de badkamer verbannen.

13/06/2014

Vragen en opmerkingen

Heb je vragen of opmerkingen? We beantwoorden deze met plezier.

Vragen over dit artikel?

Vorige artikel
Zomerpret maak je zelf! Topamusement met deze 10 buitenspelletjes
Volgende artikel
Plaats besparen in je kleine badkamer: 5 tips