Interieur - Badkamer

Kleurrijk sanitair voor een hippe badkamer

Vaak kiest men een sobere, witte inrichting voor de badkamer. Dit omdat wit de zuiverheid van de badkamer benadrukt. Ben jij niet te vinden voor zo’n traditionele, witte badkamer? Dan hebben we goed nieuws: met deze badkamerelementen richt je jouw badkamer kleurrijk en vrolijk in!

Een bad in je lievelingskleur

Wil je leven brengen in de badkamer? Voeg dan leuke kleuraccenten toe aan je badkamerinrichting. Je kan bijvoorbeeld kiezen voor een oranje, groen, blauw of roze bad als accent. Kan je niet goed kiezen tussen de verschillende kleuren? Dan is het Dip Chromo bad van Aquamass een goede optie. Dit bad is gemaakt van een lichtdoorzichtig plasticryl en voorzien van microleds. Hierdoor kies jij de kleur van je bad aan de hand van je stemming.

Kleur in de douche

Heb je geen plaats voor een bad? Dan is de douchebak NEO, van Fim’s Creation, een leuke mogelijkheid. Die is beschikbaar in bijna alle kleuren. Combineer de kleurrijke douchebak met de Meteo-regendouche, van Antonio Lupi. De hoofddouche combineert water en licht. Met de meegeleverde afstandsbediening bepaal jij de kleur van de douche of het chromotherapieprogramma.

Geuren en kleuren doorspoelen

Ook het toilet kan je een vrolijke kleur meegeven met de Monolith Plus, van Gebrit, een toilet met een prachtig frontpaneel. Achter het paneel wordt omgevingslicht voorzien. Je bepaalt zelf welke kleur dit licht heeft! Om dit plaatje af te werken, kies je voor één van de Scandinavia Plus wc-brillen, van Pressalit. Je hebt keuze tussen tal van moderne kleuren, gaande van knallend roze tot middernachtblauw.

Voorkom een kakofonie

Om te voorkomen dat je badkamer één schreeuwend geheel wordt, kies je kleuren die bij elkaar passen. Je kan bijvoorbeeld complementaire kleuren kiezen wanneer je een opvallende look wilt creëren. Wil je het minder druk? Dan kies je voor kleuren die dicht bij elkaar aanleunen, zoals verschillende tinten blauw.

22/12/2014

Vragen en opmerkingen

Heb je vragen of opmerkingen? We beantwoorden deze met plezier.

Vragen over dit artikel?

Vorige artikel
Verhoog je comfort én bezuinig op je energieverbruik dankzij domotica
Volgende artikel
Het gevolg van de besparingen op de woonmarkt