Interieur - Badkamer

Kies een (bijna) onzichtbare afvoer voor je inloopdouche

Inloopdouches worden elke dag populairder en de esthetische kant verbetert ook voortdurend. Omdat het oog niet snel tevreden is, presenteren we je inloopdouches met een (bijna) onzichtbare afvoer.

Onopvallende afvoer voor je inloopdouche

De douchegoot van Viega uit het Advantix Vario assortiment is een voorbeeld van innovatie en vooruitgang. Maatwerk is de norm in deze collectie en de afvoer voldoet dan ook volledig aan je wensen. Hij is aantrekkelijk en tegelijkertijd onopvallend. Bovendien kan je kiezen voor een douchegoot in hoekvorm of met een lengte van 2,80 meter. Op die manier liggen designoplossingen voor afvoeren binnen handbereik.

Je kan bijvoorbeeld je volledige douche omkaderen met de bijna onzichtbare douchegoot of je kan ervoor kiezen om in het midden van je open douche een gootje te plaatsen.

Wandafvoer en een egale vloer

Geberit heeft ook een oplossing voor de waterafvoer van inloopdouches in de aanbieding. Sanbloc, het wandwaterafvoersysteem, bestaat uit een resistente en waterdichte structuur waardoor de douchevloer helemaal horizontaal ligt. Je krijgt namelijk een egale vloer zonder storend afvoerdeksel. Dit is eenvoudiger te onderhouden. Bovendien laat dit systeem toe om vloerverwarming in je doucheruimte te plaatsen.

De sierplaat van deze wandafvoer biedt een discrete en elegante aanblik. Je kan de afvoer mee betegelen, maar daarnaast is ze ook verkrijgbaar in alpien wit, geborsteld inox en glanzend chroom.

Douchegoten: de minst onzichtbare optie

Je kan ook kiezen voor een douchegoot van Viega. Deze douchegoten worden naadloos in de badkamer- of douchevloer geplaatst zodat je je niet tegen de randjes of kantjes stoot. Deze oplossing is wél zichtbaar, maar daarom niet minder praktisch. Je hebt namelijk de keuze tussen verschillende designroosters met of zonder openingen. Er is zelfs één afvoerrooster dat je mee kan betegelen, waardoor hij toch bijna onzichtbaar wordt.

15/10/2014

Vragen en opmerkingen

Heb je vragen of opmerkingen? We beantwoorden deze met plezier.

Vragen over dit artikel?

Vorige artikel
Een eigen huis, een plek onder de zon… Ook voor Generatie Y
Volgende artikel
Interieurtrends 2014 – Dompel je interieur onder in de herfst- en wintertrends