Interieur - Badkamer

Je eigen badkamer ontwerpen was nog nooit zo makkelijk en leuk!

Wat doe je als je een nieuwe auto, een nieuwe garderobe of een stel nieuwe schoenen wilt? Juist: online inspiratie zoeken! Er zijn immers heel wat merken, stijlen en kleuren, materialen, en dergelijke waar je uit kan kiezen. Hetzelfde geldt voor de badkamer. Facq komt gelukkig met een oplossing in de vorm van een app.

Voor alles is er tegenwoordig een app en dankzij Facq nu ook om inspiratie op te doen voor je eigen badkamerontwerp.

Facq Magazine – de go-to app om je badkamer te ontwerpen

De badkamer is meer dan ooit dé plek bij uitstek om te ontspannen na een lange werkdag. ’s Morgens moet het dan misschien allemaal rap-rap gaan. ’s Avonds nemen we graag onze tijd om languit in bad te liggen, al dan niet met een glaasje wijn erbij.

Alle mogelijkheden – van de praktische kant tot puur comfort – om jouw badkamer van A tot Z te ontwerpen, vind je dan ook terug in de badkamer-app. Van design en accessoires tot de trends en innovaties van het moment: de diverse rubrieken zitten boordevol inspiratie:

  • Nieuwigheden
  • Designers
  • Get the look
  • Ertussenuit
  • Inspiratie
  • Douches
  • Toiletten
  • Accessoires

De rubriek ‘Inspiratie’ doet wat het zegt: je vindt er heel wat inspirerende beelden van diverse mogelijkheden en stijlen. Ideaal dus om je eigen stijl te bepalen en met een uitgewerkt idee langs te gaan bij je badkamerspecialist..

Met de ‘Get the look’-rubriek toont Facq de mooiste badkamers die door verschillende designers omgetoverd zijn tot een oase van rust en comfort. ‘Ertussenuit’ ten slotte, toont hotels in Europa waar je ongetwijfeld zal willen verblijven. Al was het maar om in die unieke badkamers te kunnen vertoeven.

Niet alleen inspirerend maar ook informerend

Facq bezorgt je niet alleen inspiratie maar ook informatie. Als expert op vlak van badkamer, sanitair en hernieuwbare energie willen ze met het magazine de consument zo goed mogelijk informeren. De app is dan ook interactief: bij bepaalde delen zie je een ‘+’-teken of de vermelding ‘video’ staan. Door op die symbolen te klikken, krijg je extra informatie te zien of een video met wat meer uitleg.

Met al die inspiratie en informatie op zak wordt het werkelijk kinderspel om jouw droombadkamer samen te stellen!

De app downloaden kan zowel voor iPad als voor Androidtablets:

https://itunes.apple.com/nl/app/facq-mag/id803375807?mt=8

https://play.google.com/store/apps/details?id=be.gicom.facq

16/05/2014

Vragen en opmerkingen

Heb je vragen of opmerkingen? We beantwoorden deze met plezier.

Vragen over dit artikel?

Vorige artikel
Parels in het straatbeeld – 20x street art
Volgende artikel
Smokin’ hot! 10x coole bbq’s