Interieur - Badkamer

Je badkamer origineel inrichten? Ontdek onze tips!

Je badkamer op een geslaagde, originele manier inrichten, kost voorbereiding en puzzelwerk. Vooral de keuze voor originele badkamermeubels die tegelijkertijd tijdloos zijn, is niet eenvoudig. Wij geven enkele tips om je badkamer origineel in te richten!

Je badkamer inrichten, een grote investering

Je badkamer opnieuw inrichten is een grote investering. Daarom is het belangrijk dat vooral het bad, de douche, het toilet en de wasbak enkele jaren mee gaan. Deze elementen zijn namelijk prominent aanwezig in de badkamer en horen dus tijdloos te zijn. Daarnaast wil je natuurlijk ook een trendy en originele inrichting. Dat kan, maar daarvoor is het belangrijk dat je de juiste keuzes maakt.

Badkamer inrichten met karakter

Stop je badkamer in een tijdloos kleedje, zodat ze er na enkele jaren nog steeds hedendaags uit ziet. Dat wil zeggen dat je best uitbundige vormen en materialen vermijdt! Kies liever licht gebogen of rechte badkamermeubelen met weinig reliëf. Deze zullen door de jaren heen hun origineel karakter blijven behouden. Daarnaast is het ook belangrijk dat je neutrale kleuren kiest voor het bad, toilet, de douche en het badkamermeubel. Kleuren zijn namelijk gevoelig aan trends… Kies daarom voor wit, grijs, zwart of houttinten in de badkamer!

Tijdloze materialen met originele eyecatchers

De keuze voor tijdloze badkamermeubels legt géén beperkingen op voor de inrichting van je badkamer. Je kan op deze manier de badkamer steeds aanpassen volgens de trends van het moment. Je kan bijvoorbeeld enkele wanden onbetegeld laten en er een accentkleur aan toevoegen met verf of behang. Ook kan je met badkameraccessoires zoals handdoeken, kaarsen, vazen en andere kleurrijke eyecatchers de badkamer de gewenste toets geven.

27/12/2013

Vragen en opmerkingen

Heb je vragen of opmerkingen? We beantwoorden deze met plezier.

Vragen over dit artikel?

Vorige artikel
Regenwaterrecuperatie – de voordelen op een rijtje
Volgende artikel
Handdoekrek of handdoekhaak, welke handdoekhouder verkies jij?