Interieur - Badkamer

Je badkamer ontwerpen met het Hansamatrix-systeem

Een badkamer ontwerpen die precies voldoet aan ál jouw eisen, van de kleur van het badkamermeubel tot de volgens jou essentiële accessoires? Het is de natte droom van menig amateur-interieurdesigner. Welnu, dankzij het modulair en flexibel productsysteem Hansamatrix is het mogelijk om de badkamer van je dromen helemaal zelf te ontwerpen. Je zult ervan versteld staan hoe veelzijdig dit badkamersysteem is. Lees hier hoe het precies werkt!

Wat is Hansamatrix?

Je badkamer moet niet alleen een streling voor je zintuigen zijn, het liefst biedt ze daarnaast ook het nodige comfort. Dat laatste is precies waar Hansamatrix naar streeft.

De inbouwdelen van Hansamatrix kun je, met behulp van een klassiek geproportioneerd raster, combineren met je wastafel, bad en douche. De flexibiliteit van dit productsysteem creëert tal van mogelijkheden en laat je toe om de badkamer volledig volgens jouw wensen in te richten. Echt iets voor veeleisende interieurfanaten dus.

Hoe werkt het Hansamatrix-systeem?

Het systeem is specifiek ontworpen voor (meng)kranen die in het systeem passen én voor handige harry’s die er hun hand niet voor omdraaien om zelf hun kranen en andere badkameraccessoires te plaatsen. Precies voor die doelgroep werd Hansamatrix zo eenvoudig mogelijk gemaakt. Alles zit vervat in overzichtelijke productschema’s en handige productpakketten.

De productpakketten bevatten productcombinaties van verschillende afmetingen en groottes, maar je kunt ze ook op maat samenstellen. Heb je zelf een ontwerp gemaakt dat mooi overeenkomt met de bestaande productschema’s? Dan kun je eenvoudig aan de slag met je Hansamatrix-ontwerp en heb je maar twee artikelnummers nodig: de afbouwdelen en het bijbehorende inbouwpakket.

Heb je toch nood aan een productpakket op maat? Geen probleem. In dat geval ontwerp je gewoon je eigen productschema’s en krijg je de Hansamatrix-elementen geleverd.

Eigen badkamer ontwerpen

Je eigen badkamer ontwerpen is fun, zeker wanneer je de handige harry in jezelf kunt loslaten met een Hansamatrix-pakket. Sta je nu te popelen om aan de afwerking van je droombadkamer te beginnen? Laat je dan inspireren door deze tips om je badkamer een originele look te geven.

 

05/05/2016

Vragen en opmerkingen

Heb je vragen of opmerkingen? We beantwoorden deze met plezier.

Vragen over dit artikel?

Vorige artikel
Je slaapkamer inrichten: tips voor een betere nachtrust
Volgende artikel
Na de mancave, nu ook de woman cave