Interieur - Badkamer

Innovatie voor de badkamer – nieuwe badkameraccessoires in de kijker

Wil jij je badkamer aantrekkelijk inrichten met innovatieve badkameraccessoires? Dan stellen wij je graag de MOLL-Collection van KEUCO voor. Harmonieuze en elegante vormen in een technisch jasje…

Veelzijdige badkameraccessoires

Typisch voor KEUCO is de veelzijdigheid van de producten uit de MOLL-collection. De collectie biedt namelijk een ruime keuze voor een aantrekkelijke badkamerinrichting. Voor het ophangen van handdoeken, bijvoorbeeld, biedt het segment een klassieke dubbele handdoekhouder, een eenarmige handdoekhouder, een mooie handdoekring en een eenvoudig handdoekhaakje. Elk product uit de serie overtuigt met de beste kwaliteit en bekoort door de naadloze esthetiek.

Design badkameraccessoires

De collectie wordt gekenmerkt door de zacht geronde lijnen en hoeken verbonden met rechtlijnige vormen. Organisch en formeel worden ze versmolten tot één eenheid, hierdoor is de collectie licht en tijdloos. Bovendien bewijst de toiletborstelset, waarbij de borstel in de borstelhouder hangt, dat de hoogste functionaliteit en perfectie tot in het detail worden nagestreefd.

Techniek met een vleugje esthetiek

Ook de sponskorf bewijst hoe esthetisch technische innovaties eruit kunnen zien. De sponskorf heeft namelijk een geïntegreerde, uittrekbare douchewisser. Na het gebruik van de wisser, verdwijnt hij netjes terug in de sponskorf om daar uit te druppelen. De inzetstukken zijn gemaakt van hoogwaardige en stabiele kunststof, dat maakt de sponskorf enorm hygiënisch, bestendig en onderhoudsarm.

19/12/2013

Vragen en opmerkingen

S
Shanna

I’ve actually had laser done on myself.. and by a reputable aesthetician also (in the Phslnppiiei). But the hair grew back (only a bit less). I’m quite content with shaving to be honest.And on days I can’t. Not much of a big deal either.

Vragen en opmerkingen

Heb je vragen of opmerkingen? We beantwoorden deze met plezier.

Vragen over dit artikel?

Vorige artikel
Energiepremies: wat verandert er in 2014?
Volgende artikel
Sfeerverlichting voor een gezellig interieur