Interieur - Badkamer

Greeploze badkamerkasten voor een écht strakke look

Hou je van design of ben je te vinden voor een moderne interieurinrichting? Lees dan zeker verder en ontdek de troeven van greeploze badkamerkasten. Ze tillen de uitstraling van je strakke badkamer naar een hoger niveau. Bovendien garanderen ze comfort en zijn ze handig in gebruik.

Een strakke look dankzij greeploze badkamerkasten

Moderne en zeker design badkamers zijn synoniem met een strakke look. Geen tierlantijntjes, het motto ‘less is more’ komt overal terug. Soberheid en elegantie gaan hand in hand. Om die designlook te behouden, mag de strakke vormgeving niet onderbroken worden. En op dat moment komen greeploze badkamerkasten in het vizier. Ze herleiden kasten tot hun essentie en zijn een streling voor het oog.

Badkamermeubels - PERFETTO_13

Greeploze badkamerkasten - Perfetto_8

Tal van mogelijkheden

Greeploze badkamerkasten vind je in allerlei vormen, afmetingen en uitvoeringen. Ze doen dienst als wastafelmeubel, maar even goed als kolomkast. De badkamermeubels zijn verkrijgbaar in allerlei kleuren en de afwerkingsmogelijkheden zijn heel uitgebreid. Dompel je onder in het uitgebreide gamma badkamerkasten, doe inspiratie op en maak je keuze.

Comfort en functionaliteit

Dat badkamerkasten mooi moeten zijn, staat vast. Maar het is net zo belangrijk dat ze voldoende comfort bieden. Op die manier kun je al je badkamerspullen netjes opbergen. Greeploze badkamerkasten zijn bovendien ook gebruiksvriendelijk. Er bestaan modellen die je subtiel opent en sluit met een ingewerkte greeplijst, maar nog handiger zijn de greeploze deurtjes en lades die je opent door gewoon zachtjes op het frontpaneel te drukken. Je hoeft zelfs je handen niet te gebruiken, ook met je heup of je knie kun je gerust een duwtje geven.

Greeploze badkamerkasten - PERFETTO_12

Perfetto-gamma

Op zoek naar ideetjes? Ontdek dan zeker het Perfetto-gamma van Inda, verkrijgbaar bij badkamerspecialist Facq. Er worden meerdere afwerkingen en materialen gebruikt. Bovendien straalt het gamma op-en-top design uit en is comfort gegarandeerd.

Badkamerkasten - PERFETTO_9

 

02/01/2016

Vragen en opmerkingen

Vragen en opmerkingen

Heb je vragen of opmerkingen? We beantwoorden deze met plezier.

Vragen over dit artikel?

Vorige artikel
Badkamerradiator: maak komaf met de kille herfsttemperaturen!
Volgende artikel
Kleine studio inrichten: maak van je slaapkamer een leefruimte