Interieur - Badkamer

Get the look: natuurlijke en pure badkamer Sanijura My Lodge

Een badkamer die teruggaat naar de essentie: de natuur. De My Lodge badkamers van Sanijura grijpen terug naar de klassiekers en brengen een pure, natuurlijke sfeer in je badkamer. De houten materialen staan in de kijker en zijn beschikbaar in vier verschillende afwerkingsopties. Een authentieke, warme uitstraling gecombineerd met het sobere design maken het tot een warme cocon waar je niet meer weg wilt.

De pure en natuurlijke sfeer van My Lodge

Wat je meteen zal opvallen in de My Lodge badkamer van Sanijura is de pure en natuurlijke sfeer. Door terug te grijpen naar het klassieke, natuurlijke hout krijgt de badkamer een landelijke en warme uitstraling. In combinatie met het sobere design, afgeronde vormen en natuurlijke kleuren wordt de badkamer een warme cocon waar je weer helemaal tot rust komt. Uiteraard is de badkamer ook tot in de puntjes afgewerkt, de uitzonderlijke afwerkingskwaliteit is immers één van de handelsmerken van het merk Sanijura.

Get the look: de My Lodge badkamer collectie

De meubels uit de My Lodge collectie zijn verkrijgbaar in vier verschillende afwerkingsopties:

  • satijnlak,
  • hoogglanslak,
  • softlak,
  • melanie hout.

Bovendien is iedere lakuitvoering verkrijgbaar in diverse kleurmogelijkheden. Ook de fronten en de zijkanten kunnen met verschillende, eventueel contrasterende, kleuraccenten samengesteld worden. Zo krijgt elke uitvoering een eigen, authentieke en warme stijl die volledig aanpasbaar is aan jouw stijl.

Het wastafelmeubel

De wastafel is ongetwijfeld het belangrijkste element in je badkamer. Sanijura geeft je verschillende mogelijkheden, afhankelijk van je behoeften en de grootte van je badkamer: je hebt de keuze uit een wastafel van 100 cm of één van 140 cm. Bij de wastafel van 140 cm heb je bovendien de keuze uit één of twee waskommen. Het meubel wordt steeds gecombineerd met een spiegel of een toiletkast met geïntegreerde ledverlichting.

Voldoende opbergruimte in de kolomkasten

Naast de wastafel en de spiegel mag enige bergruimte in de badkamer niet ontbreken. De ondiepe kolomkasten in deze collectie kunnen modulair opgesteld worden waardoor er voor iedere badkamer een gepaste opstelling is. Tot slot wordt er ook aan de accessoires gedacht. Erg mooi en bijzonder praktisch is bijvoorbeeld de bijhorende linnenmand.

Ben je geïnspireerd door de My Lodge badkamer van Sanijura? De prijzen zijn verkrijgbaar op aanvraag bij Facq.

 

 

30/09/2014

Vragen en opmerkingen

Heb je vragen of opmerkingen? We beantwoorden deze met plezier.

Vragen over dit artikel?

Vorige artikel
Waarom je nu een huis moet kopen in Spanje – Vastgoed buitenland
Volgende artikel
Bouwen of kopen in 2015, een goed idee?