Interieur - Badkamer

Get the look: breng beweging in de badkamer met Burgbad

Burgbad: dat is Duits kwaliteitsdesign in de badkamer. De filosofie van Burgbad? Een badkamer is meer dan de plaats waar je een bad of douche neemt. Je komt er tot rust, zowel fysiek als mentaal. Daarom gaat Burgbad steeds op zoek naar nieuwe vormen en lijnen, van strak tot weelderig, zodat iedereen wel een badkamer naar zijn gading vindt in hun uitgebreide gamma. In deze editie van ‘Get the look’ zetten we de vloeiende Sinea-lijn van Burgbad in de kijker. Laat je inspireren door zacht in elkaar vloeiende badkamervormen.

Golvende lijnen in de badkamer: Sinea

Beweging in de badkamer: met die gedachte in het achterhoofd gingen de Burgbad-designers aan de slag. Sinea is het resultaat: een badkamerinterieur dat volledig geïnspireerd is op de golfbeweging van water. Je merkt het aan verschillende elementen:

  • de vloeiende lijn van de wastafel, die van breed naar smal gaat;
  • een greepuitsparing in de lades, zodat het bewegingseffect niet verstoord wordt door handgrepen;
  • de frontbekleding van de badkamerkasten in hout, waarvan de doorlopende nerven ook weer een vloeiend effect creëren.

 

Zachte houttinten

De verfijning van Sinea zit hem in de details, en die stel je zelf samen. Variëren in kleur kan door je badkamermeubel in zwart en wit te bekleden, of in verschillende houttinten: donker eiken, kastanje, licht kersenhout of natuurlijke notelaar. Heb je liever aardetinten? Opteer dan voor rietbruin, crème of champagne om je kasten te bekleden. De waskommen zijn trouwens afgewerkt in mineraalmarmer, dat zijn glans lang behoudt en makkelijk te onderhouden is.

Opbergruimte in de badkamer

Sinea past zowel in grote als kleine badkamers. Veel ruimte in de badkamer? Dan is een groots badkamermeubel als eyecatcher een goed idee. Is je badkamer aan de kleine kant en heb je nood aan veel opbergruimte? Ook dan biedt Sinea kleinere kasten die toch een maximum aan opbergruimte bieden.

 

22/10/2014

Vragen en opmerkingen

Heb je vragen of opmerkingen? We beantwoorden deze met plezier.

Vragen over dit artikel?

Vorige artikel
Ruwbouw-winddicht bouwen: een voordeel of last achteraf?
Volgende artikel
Centrale verwarming met convectoren: de energievriendelijke oplossing