Interieur - Badkamer

Geef je badkamer een verjongingskuur met de PanElle wandbekleding

Begint de muur bij het bad en de douche slijtage te vertonen? Is de glans van je ooit zo prachtige tegels aan het vergaan? Voelt je badkamer vandaag grijs en versleten aan? Kortom, kan je badkamer dringend een verjongingskuur gebruiken? Dan stellen we je graag de PanElle muurbekleding van Duscholux voor: jong, krasbestendig en gemakkelijk te monteren. Je badkamer in een nieuw, jonger kleedje steken was nog nooit zo eenvoudig!

Waterdichte en krasbestendige muurbekleding

PanElle is een waterdichte en krasbestendige muurbekleding, speciaal gemaakt voor gebruik in de badkamer. PanElle is een hoogglans acrylpaneel waarmee Duscholux inspeelt op de waterdichtheids- en onderhoudsproblemen die een betegelde badkamer met zich meebrengen. Voegen? Die zijn met deze panelen verleden tijd. Het resultaat is een naadloos oppervlak dat perfect waterdicht is en dat gemakkelijk te onderhouden is.

Je badkamer in een nieuw kleedje in een handomdraai

Je badkamer een verjongingskuur geven was nog nooit zo gemakkelijk. De bekledingspanelen bestaan uit een drager met daarop een hoogglans acrylpaneel. Het grote voordeel daarbij is dat je de panelen gewoon op een bestaande ondergrond kan installeren! Je oude tegels afbreken is dus niet nodig. Stof en vuil krijgen op die manier geen enkele kans. Het is bovendien een modulair systeem dat naadloos is en dus in elke badkamer past, ongeacht de afmetingen. De panelen zijn verkrijgbaar in een aantal standaard maten of volledig op maat gesneden.

PanElle fotomotieven: persoonlijker kan het niet

Met PanElle krijgt je badkamer niet alleen een verjongingskuur, ze krijgt ook een persoonlijk tintje. Standaard zijn de panelen verkrijgbaar in 8 verschillende kleuren, van klassiek tot modern. Vind je echter niet meteen je ding tussen de standaard kleuren, dan kan je de panelen bestellen in een kleur naar keuze of zelfs met een geheel eigen gekozen fotomotief of design!

08/09/2014

Vragen en opmerkingen

Heb je vragen of opmerkingen? We beantwoorden deze met plezier.

Vragen over dit artikel?

Vorige artikel
Philippe Starck ontwerpt eerste transparante wastafelkraan
Volgende artikel
10 kleurrijke IKEA hacks om je kot budgetvriendelijk op te fleuren