Interieur - Badkamer

Exotische badkamers zijn helemaal hot! Zo richt je ze in

exotische badkamer

Overal zien we exotische patronen, planten en interieurspullen opduiken. Iedereen wil een beetje jungle in huis. Maar wist je dat deze stijl ook gemakkelijk in je badkamer te integreren is? Natuurlijke materialen geven jouw badkamer een instant exotische uitstraling.

Exotisch hout

Badkamermeubels trekken meteen veel aandacht. Zorg er daarom voor dat je badkamerkastjes goed passen in de exotische uitstraling van je badkamer. Gebruik natuurlijke materialen die de pure natuur weerspiegelen. Kies bijvoorbeeld voor de houten meubels van Edition Lignatur. Ze combineren de warmte van hout met het comfort van kwaliteitsvolle en praktische badkamermeubels. Deze collectie is een samenwerking tussen Keuco en Team 7 en is exclusief verkrijgbaar bij Facq.

Douche = regenwoud

Wie zich écht in een oerwoud wil wanen, kiest het best voor een regendouche. De zachte regendruppels laten je helemaal tot rust komen. Regendouchekoppen zijn er in verschillende maten en stijlen, dus je kiest gewoon de kop die het best in jouw badkamerinrichting past. Over het grote waterverbruik van dit soort douches hoef je je tegenwoordig geen zorgen meer te maken: er bestaan nu ook ecologische regendouchekoppen.

De jungle in huis

De badkamer is misschien niet de eerste ruimte waar je planten zou zetten, maar in dit geval maak je beter een uitzondering. Zet enkele takken in een grote vaas, plaats een felgekleurd boeketje op de rand van het bad of durf zelfs een kleine palmboom in de hoek van de kamer te zetten. Kortom, leef je uit! Voor een exotische stijl kun je bijna nooit te veel planten in huis halen. Als je goed luistert, hoor je misschien zelfs vogeltjes fluiten!

28/07/2017

Vragen en opmerkingen

Heb je vragen of opmerkingen? We beantwoorden deze met plezier.

Vragen over dit artikel?

Vorige artikel
Je bed zomerproof maken in 4 stappen
Volgende artikel
Buiten zitten in de stad? 4 tips om je balkon in te richten