Eindeloze mogelijkheden met mozaïektegels in de badkamer

Je badkamertegels zijn echte blikvangers in je badkamer. Kies ze daarom zorgvuldig uit. Laat je inspireren door de eeuwenoude traditie die ervoor zorgde dat mozaïektegels ook in hedendaagse badkamers hun rol nog altijd met glans vervullen. En die glans bedoelen we letterlijk.

Zwartblauwe mozaïektegels in je design badkamer

Hou je wel van een duister kantje in de badkamer? Dan zijn deze glanzende zwartblauwe mozaïektegels de ideale keuze voor jouw design badkamer. Stijlvol, modern en uiterst elegant.

 

(Geberit, AquaClean Sela)

 

Natuurlijk effect

Een leuke variant op de gestileerde mozaïektegels hierboven vormen deze wandtegels in grillige, natuurlijke vormen. Ze brengen soberheid in je badkamer en laten je helemaal ‘zen’ voelen.

(Collin Arredo)

 

Mozaïektegels in subtiel blauw

Hou je van een beetje kitsch in je interieur? Ga dan voor een vleugje glans met deze mozaïektegels in een subtiel lichtblauw.

(Geberit, Sigma 60)

 

Marokkaanse tegels

Het summum van mozaïektegels blijven natuurlijk de Marokkaanse tegels. Ze toveren je badkamer om tot een ware hammam – zeker als je kiest voor deze frisgroene, piepkleine tegeltjes.

(Geberit, AquaClean)

 

Uw vragen of opmerkingen bij dit artikel

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

eddy
eddy

Leuk artikel. Het artikel '7 adviezen om je badkamer te verbouwen' sluit hier goed bij aan https://www.renoffice.be/nl/renovatie-nieuws/item/246-7-tips-badkamer-renoveren