Interieur - Badkamer

Een ordelijke en stijlvolle badkamer dankzij de Pure®Plus badkameraccessoires

Heeft jouw badkamer te kampen met sloddervossen? Reken af met de rommel die ze achter laten dankzij de handige badkameraccessoires van Pure®Plus.

Orde dankzij unieke badkameraccessoires

Heeft jouw badkamer nood aan structuur? Dan zijn de handige handdoekringen, -haken en –houders van Pure®Plus wat jij zoekt! Hang je handdoeken bijvoorbeeld naast de wastafel aan een haakje of laat er je washandjes aan drogen. Met deze unieke badkameraccessoires van Dauby schep je in een handomdraai orde in de badkamer.

Geen rondslingerende handdoeken

Stoort het je dat na het douchen de handdoeken blijven rondslingeren? Hang ze eenvoudig weg op de authentieke handdoekhouders. Je kan bijvoorbeeld twee handdoekhouders boven elkaar hangen om meer opbergmogelijkheid te creëren. Deze accessoires zijn niet enkel superhandig, ze zijn ook enorm mooi en geven extra cachet aan je landelijke badkamer.

Wat maakt de Pure®Plus badkameraccessoires uniek?

De Pure®Plus collectie van Dauby is verkrijgbaar in verouderd ijzer en wit brons. De verschillende badkameraccessoires worden volledig op authentieke wijze geproduceerd. Dat wil zeggen dat alle accessoires in zandmallen worden gegoten. Hierna worden ze stuk voor stuk met de hand verfijnd. Dit ambachtelijke productieproces leidt tot kleine imperfecties. Door deze imperfecties ontstaat er een oude, verweerde look, wat elk badkameraccessoire uniek maakt!

Creatief met tijdloze badkameraccessoires

De badkameraccessoires van Pure®Plus nodigen uit om zelf creatief aan de slag te gaan. Je kan de verschillende accessoires onderdeel per onderdeel samenstellen. En doordat de verschillende accessoires gemakkelijk te combineren zijn, creëer je al snel een unieke, landelijke badkamer naar je eigen smaak.

09/01/2014

Vragen en opmerkingen

Heb je vragen of opmerkingen? We beantwoorden deze met plezier.

Vragen over dit artikel?

Vorige artikel
10 creatieve manieren om je oude keuken een moderne look te geven
Volgende artikel
De trendkleuren voor de lente & zomer van 2014 volgens BOX3