Interieur - Badkamer

Een massagebad voor bubbelicious badkamerplezier

Eén druk op de knop en fijne belletjes omringen je. Ze zorgen voor een heerlijk ontspannen badritueel. Krijg je ook spontaan zin in een me-time moment in je eigen massagebad? Laat ons dan toe je de verschillende types en modellen voor te stellen!

Verschillende types massagebaden

Massagebaden bestaan in drie verschillende systemen die elk een ander effect hebben op je lichaam. Daarnaast heeft elk type massagebad een verschillende uitrusting. Het is namelijk mogelijk om te kiezen voor een massagebad met sensorbediening, regeling van de kracht, niveauvoeler, automatische droging, massage cyclus, ozonproductie, lichtgenerator en zo gaat het lijstje nog even verder.

1.     Massagebad met watersysteem

Dit massagebad beschikt over een pomp die het water aanzuigt en terug naar het bad stuwt via hydrojets. Het water wordt in de pomp verrijkt met lucht, dit bepaalt de intensiteit van de massage. Het gaat hier om een gesloten circuitsysteem, dat wilt zeggen dat de massagesessie verloopt zonder watertoevoeging of energieverspilling.

Effecten op het lichaam

Een massagebad met watersysteem maakt een lokaliseerbare kracht vrij – op heupen, taille, billen en benen – die de spieren laat werken en diepgaand masseert. Naast het masseren van de spieren, ontspant het de geest dankzij de oriënteerbare hydrojets die symmetrisch ingebouwd zijn.

2.     Massagebad met luchtsysteem

Het massagebad met luchtsysteem wordt aangevoerd door een luchtoverdrukregelaar. Deze voert verwarmde lucht door elkaar en herinjecteert het via air-jets in het bad. De jets bevinden zich op de bodem van het bad en dankzij de moduleerbaarheid van het luchtvolume is de intensiteit van de air-jets aanpasbaar.

Effecten op het lichaam

De luchtmassage geeft meteen een ontspannend effect. Het geeft je een licht gevoel van welzijn en ‘zenitude’. Bovendien stimuleren de luchtbellen je bloedsomloop, van je voetzolen tot aan je haarwortels!

3.     Massagebad met multisysteem

Het multisysteem is een combinatie tussen het lucht- en watersysteem. Net als in kuuroorden biedt de integrale water- en luchtmassage je een optimale wellness-ervaring. Je kan complementair genieten van beide massages of ze apart gebruiken, naargelang je voorkeur.

Effecten op het lichaam

Dit brengt je lichaam volledig in harmonie. Het massagebad laat toe om volledig te ontspannen en te dynamiseren.

 

30/06/2014

Vragen en opmerkingen

Heb je vragen of opmerkingen? We beantwoorden deze met plezier.

Vragen over dit artikel?

Vorige artikel
Dossier betaalbaar design | Tips voor interieurliefhebbers
Volgende artikel
FOTOREPORTAGE – Dus jij denkt dat je klein woont?