Interieur - Badkamer

Een kleine badkamer inrichten? Kies voor een hoekbad!

Een bad vraagt heel wat ruimte in de badkamer. Ben je bang dat er in jouw badkamer te weinig plaats is? Dan hebben we goed nieuws: met een hoekbad kan je genieten van een bad in een kleine badkamer!  

Een bad in een kleine badkamer

Vooraleer je een bad gaat kopen, moet je eerst goed nadenken over de ruimte die je ter beschikking hebt. Als je slechts een kleine badkamer hebt, is de praktische indeling van de ruimte nog belangrijker. Wil je in je kleine badkamer evenzeer de luxe van een bad? Dan moet je goed nadenken hoe je de ruimte gaat inrichten. Kies bijvoorbeeld voor een hoekbad in plaats van een rechthoekig bad.

Ruimte in de kleine badkamer optimaal benutten

Een hoekbad heeft als grote voordeel dat je het eenvoudig in een hoek kan plaatsen. Hierdoor neemt het bad minder plaats in en kan je in een kleine badkamer toch genieten van een bad. Je kan de ruimte onder een schuin dak beter benutten of het bad volledig tot zijn recht laten komen in een vierkante badkamer van minimum twee op twee meter. Een hoekbad is bovendien compacter waardoor het één prachtig geheel vormt met je badkamer.

Kleine badkamer met grote wellness-mogelijkheden

Je kan in een hoekbad heerlijk in je eentje ontspannen of romantisch met z’n tweeën een bad nemen. Het hoekbad kan overigens uitgerust worden met whirlpool- of bubbelbadsystemen waardoor je ook in je kleine badkamer kan genieten van alle luxe.

07/03/2014

Vragen en opmerkingen

Heb je vragen of opmerkingen? We beantwoorden deze met plezier.

Vragen over dit artikel?

Vorige artikel
Op een originele manier kabels wegwerken doe je zo…
Volgende artikel
Sigmapearl Clean Matt: doekje erover, klaar? Wij deden de test