Interieur - Badkamer

Een dubbele douche: dubbel zoveel genot

Een douche nemen is een moment om even op adem te komen en je zorgen weg te spoelen. Dat doe je uiteraard graag op je gemak, in alle privacy, maar soms wil je gewoon ook met z’n tweeën in de douche. Een dubbele douche maakt dat perfect mogelijk! Niets is zo romantisch als samen een ontspannende en deugddoende douche te nemen. Bovendien is een dubbele douche een echt pronkstuk in je badkamer.

Een romantische ervaring

Samen met je partner onder de douche, dat kan perfect in alle comfort. Als je een dubbele douche kiest, hoef je niet onder dezelfde douchekop plaats te nemen. Het is een romantische ervaring bij uitstek die je nog extra leuk kan maken met bijvoorbeeld sfeerverlichting.

Glazen douchewand

Zo’n douche komt het beste tot zijn recht in een ruime badkamer. Wanneer je de douche in één geheel laat doorlopen met de wand creëer je rust en privacy in je badkamer. De afwerking wordt ook goedkoper aangezien dubbele douches maar aan een zijde uitgerust worden met een glazen douchewand. Uiteraard is een dubbele douche ook mogelijk in combinatie met een inloopdouche, wat er zo mogelijk nóg luxueuzer uitziet.

Dubbele douche geeft je badkamer extra uitstraling

Net zoals bij enkele douches, zijn de douchedeuren van een dubbele douche gemaakt van gehard veiligheidsglas van 8 mm. De deur bestaat uit glazen wanden en in de meeste gevallen worden scharnieren in chroom gebruikt. Een stabilisatiestang en een deurgreep maakt het geheel compleet. Van een dubbele douche kun je een echte design blikvanger maken die je badkamer een aparte uitstraling meegeeft.

 

19/10/2012

Vragen en opmerkingen

Heb je vragen of opmerkingen? We beantwoorden deze met plezier.

Vragen over dit artikel?

Vorige artikel
Radson radiatoren met retrolook
Volgende artikel
Snel en efficiënt vastgoed kopen