Interieur - Badkamer

Een bouwproject? Besparen is de boodschap

Ben je bezig met een bouwproject? Het is geen lichtzinnige beslissing waarbij je niet over een nacht ijs gaat. Lambrechts helpt je om tijd en geld te besparen in elke fase van het project.

Bespaar tijd en geld

Een huis laten bouwen is een opwindend en waardevol project. Maar tegelijkertijd vormt het ook een aanzienlijke investering. Als bouwheer moet je je in de eerste plaats afvragen wat je voor je budget zal verkrijgen en tot waar je kan gaan. Het is belangrijk om de kosten vooraf in te schatten en middelen te vinden om tijd en geld te besparen.

De verschillende stappen van een bouwproject

De bouw van een huis omvat heel wat werkzaamheden die aanzienlijke kosten met zich meebrengen. Waarom zou je bij iedere fase van het bouwen niet nadenken over hoe je kan besparen? Lambrechts, specialist in verwarming en sanitair, begeleidt je stap voor stap

Stap 1 – de architect en de plannen

Heb je een bouwproject in het vooruitzicht? Vraag je  – vooraleer je eraan begint – af hoe je je huis kan verwarmen en ventileren. Lambrechts is zich meer dan wie ook bewust van het belang van verwarming en ventilatie in je huis en geeft je gratis advies over verschillende systemen, hun voordelen, prijs en prestaties.

Door vooraf informatie in te winnen, kan je je architect op de hoogte brengen van de technieken en oplossingen die je wil gebruiken. En hij kan die dan meteen integreren in de plannen van je toekomstige huis.

Stap 2 – Het bouwen

Het klaarmaken van de werf, de funderingen, ruwbouw, dak, metselwerk, binnen- en buitenschrijnwerk, isolatie, plafonds,… Het bouwen van een huis omvat verschillende etappes en vergt een bepaalde investering.

Om geen tijd en geld te verliezen, is het erg belangrijk om de juiste onderdelen te kiezen en ervoor te zorgen dat de puzzelstukjes in elkaar passen. Zodra je de nodige informatie hebt over de technische kant van de zaak, je keuze hebt gemaakt en je architect alles in de plannen heeft voorzien, heb je alle troeven in handen om van je bouwproject een pareltje te maken.

Een warmtepomp, centrale verwarming, waterrecuperatie, een ventilatiesysteem, sanitair, vloerverwarming, fotovoltaïsche panelen,… al deze onderdelen moeten tijdens het bouwen geïnstalleerd worden. Wacht dus niet te lang om advies in te winnen bij je specialist voor verwarming en sanitair.

Stap 3 – De afwerking

Begint je huis vorm te krijgen? Dan is het tijd om aan de interieurinrichting te beginnen. Keuken, kamers, bureau, badkamer, radiatoren,… er zijn heel wat verschillende mogelijkheden.

Om een geschikte badkamer te kiezen, is er niets beter dan een bezoekje te brengen aan een showroom. Bij Lambrechts kan je je badkamer kiezen in functie van je budget en de beschikbare ruimte. In de Lambrechts Store in Hasselt, kan je je creativiteit de vrije loop laten en je favoriete badkamer zelf samenstellen. En voor de final touch maak je gebruik van de Bath shop… Je vindt er alles om van je badkamer een plek te maken waar je heerlijk kan genieten en ontspannen.

04/10/2012

Vragen en opmerkingen

Heb je vragen of opmerkingen? We beantwoorden deze met plezier.

Vragen over dit artikel?

Vorige artikel
Een zonwering doet je heerlijk genieten in de schaduw
Volgende artikel
Mazoutketel vervangen door gasketel – gasinstallateur getuigt