Interieur - Badkamer

Een badkamermeubel op maat: praktisch en voordelig

Heb je geen grote badkamer, maar droom je toch van een mooie en praktische indeling van de ruimte? Met een badkamermeubel op maat combineer je het gewenste design aan de ideale afmetingen. 

De badkamer: gezellig en praktisch

Niks zo ontspannend als een masserende douche of een warm bad in een sfeervolle inrichting. Een passend badkamerdesign garandeert een extra gevoel van luxe en comfort. Toch mag je ook de praktische kant niet uit het oog verliezen. In je badkamer hou je veel dagelijkse spullen graag dicht bij de hand: handdoeken, verzorgingsproducten, toiletgerief, make up,…

Een badkamer moet dus gezellig, comfortabel en praktisch ingericht zijn. Niet zo evident, want de beschikbare ruimte is vaak niet erg groot. De douche, het bad en eventueel een toilet nemen al snel veel plaats in. En dan moet je nog een plekje vinden voor een badkamermeubel met wastafels, een grote spiegel of een wandkast.

 

De oplossing: een badkamermeubel op maat

Een badkamermeubel op maat laten maken kan veel problemen voorkomen. En het biedt meer voordelen dan je denkt. Zo geef je zelf de gepaste afmetingen door. Geen frustraties meer omdat je muur vijf centimeter te dicht staat om je net aangekochte droommeubel te kunnen plaatsen.

De grootste vrijheid van een badkamermeubel op maat zit hem in de persoonlijke keuze van design en ontwerp. Het aantal laden, de diepte van de schuiven, de omvang van de kastdeur, een ingebouwde wastafel of een grote waskom, de kleur van je meubel: je bepaalt het allemaal volledig zelf.

Een bijkomend pluspunt: je kiest zelf de materialen waaruit je badkamermeubel moet bestaan. Zo ben je zeker van de kwaliteit en de duurzaamheid. Met hout of laminaat kan je alvast weinig verkeerd doen: deze materialen zijn sfeervol, stevig en uiterst geschikt voor vochtige ruimtes. Voor de wastafel is er keuze uit keramiek, glas, roestvast staal, koper, natuursteen, minerale kunststof en zelfs beton of hout.

De prijs van een badkamermeubel op maat

Een badkamermeubel op maat laten maken, is niet overdreven duur. De gemiddelde prijzen komen goed overeen met wat je betaalt in de betere sanitairwinkels.

Tip: de Delpha Unique-collectie

Wil je zelf een elegante en trendy badkamer samenstellen? De uitgebreide Delpha Unique-badkamercollectie maakt je badkamer dynamisch, bruisend en origineel.

03/06/2015

Vragen en opmerkingen

Heb je vragen of opmerkingen? We beantwoorden deze met plezier.

Vragen over dit artikel?

Vorige artikel
Compacte woning van 23m² biedt zeeën van ruimte
Volgende artikel
Geef je interieur een bijzondere sfeer met ombre