Interieur - Badkamer

DuraStyle-collectie: ideaal voor een design badkamer

DuraStyle-design-badkamer

Met het verfijnde en sobere design van DuraStyle richt je je badkamer volledig, compact en elegant in. De collectie omvat talloze items en past bij elke stijl en in elke ruimte. Dankzij de discrete vormen kun je met je badkamerinrichting heel wat kanten uit. De collectie is ingenieus vormgegeven: geen enkel element zit een ander in de weg. Harmonie primeert en wordt versterkt door een perfect evenwicht tussen open en gesloten vlakken.

Sober, rustgevend en herkenbaar

Het door Matteo Thun & Partners ontworpen DuraStyle-gamma heeft met opzet een ingetogen karakter en past om die reden harmonisch in vrijwel elke setting. Bovendien blijft DuraStyle juist in haar formele eenvoud duidelijk herkenbaar. Hiervoor zorgen de smalle, elegante keramische rand en de combinatie van open en gesloten meubeltoepassingen.

Design-badkamer-DuraStyle

Design en duurzaamheid gaan hand in hand

Het DuraStyle-gamma heeft een tijdloze uitstraling en bevat verschillende onderdelen. Wc, wastafel, bidet en meubels: ze geven je design badkamer een duidelijke en stijlvolle uitstraling. Maar er is meer! De onderdelen uit deze collectie zijn ook uitermate duurzaam. Ze doorstaan de tand des tijds en kunnen tegen een stootje. Zo kun je jarenlang genieten van je badkamer, in alle rust en comfort.

Design-badkamer-samenstellen

Design badkamertegels

Bij een design badkamer horen de juiste badkamertegels. Zwart-wittegels passen bij een strak design, net zoals tegels in grote formaten. Je kunt je badkamer ook perfect een frisse toets geven met een kleurrijke accentmuur. Tot slot zorgen mozaïektegels altijd voor een fraaie look.

Tip: verlies zeker de verlichting niet uit het oog. Sfeerverlichting is zeker op z’n plaats in design badkamers.

Details maken het verschil

Details maken het verschil, ook in de badkamer. Je kunt verschillende badkameraccessoires – denk aan een handdoekenrek, een wc-rolhouder of een zeepdispenser – selecteren die het design-aspect nog meer in de verf zetten.

DuraStyle-design-badkamer

 

16/09/2016

Vragen en opmerkingen

Heb je vragen of opmerkingen? We beantwoorden deze met plezier.

Vragen over dit artikel?

Vorige artikel
Kantoorvloeren uitgelicht: hoe kies je de juiste vloer?
Volgende artikel
Je koelkast inrichten: deed jij het altijd al fout?