Interieur - Badkamer

Een unieke touch in je badkamer dankzij Hüppe douchewanden

Heb je pas gebouwd en ben je op zoek naar een perfecte douchewand voor jouw badkamer? Of heeft jouw douchewand zijn beste tijd gehad en is het tijd voor en nieuwe? Dan stellen we je graag de Laura Ashley-collectie van Hüppe voor. Een collectie elegante douchewanden voor bad en douchebak.

Het Britse mode- en interieurmerk Laura Ashley breidt haar aanbod uit met een nieuwe, kwalitatieve collectie douchewanden. Dit doet ze in samenwerking met Hüppe. Deze prachtige collectie maakt het mogelijk om de hedendaagse doucheruimte in te richten met een klassiek Laura Ashley ontwerp. Benieuwd naar de elegante douchewanden?

Douchewanden voor een perfecte doucheruimte

De perfecte doucheruimte is voor iedereen anders. De één vindt functionaliteit belangrijk, de ander hecht meer belang aan het design. Bij Hüppe hebben ze deze twee eigenschappen perfect met elkaar verbonden. De samenwerking met Laura Ashley bewijst dit nog maar eens. Je krijgt met deze collectie immers de mogelijkheid om het interieur van je badkamer naar believen in te richten.

Laura Ashley douchewanden voor Hüppe

Is de douche een rustzone voor je, een plek waar je kracht kan opdoen? Of douche je als verfrissing om de dag te beginnen? Waar je je ook op richt, de Laura Ashley-collectie van Hüppe biedt elegante douchewanden die de ideale plek creëren om tot rust te komen, in het midden van het dagelijkse leven. Wens je een zelfstandige douchewand of een comfortabele inloopdouche, deze reeks heeft een oplossing voor elke behoefte.

Je badkamer stijlvol inrichten met Laura Ashley douchewanden

Wat deze collectie extra bijzonder maakt, zijn de decoratieve douchewanden. Je hebt keuze tussen twee prachtige designs: Laura Ashley Decor Isodore en Decor Hawthorn. Deze exclusieve glasdesigns geven een unieke touch aan je badkamer. Ze geven je badkamer een gezicht en zorgen voor échte klasse in deze ruimte.

Er zijn al douchewanden vanaf €950 euro (excl. BTW). Prijzen van andere mogelijkheden van deze prachtige douchewanden vind je in de online catalogus van FACQ op pagina 294.

21/07/2014

Vragen en opmerkingen

Heb je vragen of opmerkingen? We beantwoorden deze met plezier.

Vragen over dit artikel?

Vorige artikel
De ideale douchebak voor de (kleine) badkamer
Volgende artikel
Badkamer van de maand: get the country look