Interieur - Badkamer

Douches voor ieders smaak, ruimte en budget

Douches zijn er in alle mogelijke formaten en designs. Iedereen heeft zijn eigen smaak, maar de keuze van je douche wordt ook bepaald aan de hand van andere criteria. Wij zetten er drie op een rijtje: budgetvriendelijk, gevarieerd en luxueus douchen.

Budgetvriendelijk douchen

Een fraaie douche of douchecabine hoeft helemaal niet duur te zijn. Zo is een doucheset met glijstang en een flexibele antibacteriële handdouche met 1 of 3 stralen heel budgetvriendelijk. Verder kan je een thermostaat met Ecostop kiezen waarmee je tot 50% water bespaart. En dankzij de veiligheidsstop blijft de temperatuur constant op 38 °C. Handig wanneer je kleine kinderen in huis hebt.

Gevarieerd douchen

Hou je van afwisseling, ook wanneer je in je badkamer vertoeft? Dan kies je best een douche met verschillende straalsoorten. Met een eenvoudige druk op de knop kan je je favoriete straalsoort instellen. Onder een zachte regendouche is het heerlijk ontspannen. Je kan ook genieten van masserende douchestralen die je lichaam intensief onder handen nemen. Met een mix-straal verkrijg je een verfrissend effect waardoor je zo fris als een hoentje uit je douche stapt.

Luxueus douchen

Gaat je hart sneller kloppen bij luxe en weelde? Dan is een design douche met alle mogelijke snufjes iets voor jou. Je kan opteren voor een trendy inloopdouche met kleine tegels in een mooie kleur. Daar hoort ongetwijfeld een grote regendouche waarvan je iedere keer moeilijk afscheid kan nemen. Uiteraard is ook de afwerking tot in de puntjes verzorgd en geeft de douche een extra stijlvolle toets aan je badkamer.

02/11/2012

Vragen en opmerkingen

Heb je vragen of opmerkingen? We beantwoorden deze met plezier.

Vragen over dit artikel?

Vorige artikel
Buizen isoleren: warmteverlies vermijden in de winter
Volgende artikel
Verzekeringspakket of afzonderlijke contracten?