Interieur - Badkamer

Dornbracht IMO: de mengkraan voor iedere lifestyle

De naam van de collectie IMO, staat voor “in my opinion”. Hiermee leggen de fabrikanten de nadruk op de mogelijkheid om de badkamer naar je eigen stijl om te vormen. De IMO-mengkraan bijvoorbeeld past, dankzij het moderne design en een praktische vormgeving, perfect in iedere badkamer. We vertellen je graag hoe deze serie in elke lifestyle past, dus ook in die van jou!

IMO past in elk interieur

Ben je een young professionals, een zelfzekere fashionista of een single carrièreman? De IMO-mengkraan is sowieso iets voor jou! In de serie IMO staat namelijk niet de kraan, maar de individuele levensopvatting van de gebruiker ervan op de voorgrond. Jouw mening, smaak en persoonlijke stijl bepalen het beeld van jouw op maat samengestelde badkamer.

Moderne vormgeving

De mengkraanserie IMO verenigt twee bestaande vormgevingsstijlen naadloos met elkaar. Een rond kraanelement wordt gecombineerd met een rechthoekige hendel en uitloop. Die moderne en hybride vormgeving van de IMO-serie past perfect in een modern en stijlvol interieur.

Het doordachte design van de mengkraan komt vertrouwd en warm over. IMO staat immers niet voor een steriele en koud ogende badkamer, maar voor warmte en geborgenheid. De mengkraanserie creëert een authentieke leefruimte die inspeelt op jouw persoonlijk stijl en behoeften.

De IMO-collectie

Dornbracht laat een nieuwe kant van de populaire kranenserie IMO zien. De serie biedt meer mogelijkheden om je badkamer in eigen stijl in te richten. Zo heeft de collectie een 3-gats wastafelmengkraan en een nieuwe eengreepsmengkraan met verhoogde uitloop in de aanbieding. Dit zorgt voor nog meer comfort in het gebruik van de wastafel.

Daarnaast biedt de IMO-reeks een gevarieerd scala aan producten voor de wastafel, douche, het ligbad en bidet. Een papierhouder met deksel en een handdoekhouder maken het portfolio compleet. Wat materialen betreft, kun je vanaf nu naast het hoogglanzend chroom, ook kiezen voor het elegant platina mat.

Kom meer te weten over deze unieke collectie en breng een bezoek aan de Facq-showroom in jouw buurt! 

15/12/2014

Jouw vragen of opmerkingen bij dit artikel

Vorige artikel
Een woning of grond aankopen: registratierechten of btw?
Volgende artikel
Acheter une maison ou un terrain : droits d’enregistrement ou TVA ?