Interieur - Badkamer

Design in de badkamer: een geïntegreerd wastafelblad

Ben jij het type dat valt op moderne badkamers en hou je onnoemelijk veel van design in de badkamer? Dan zal een geïntegreerd wastafelblad waarschijnlijk je hart stelen. Ontdek het unieke karakter van een geïntegreerd design wastafelblad!

Eenvoud van het geïntegreerde wastafelblad

Een nieuwe badkamertrend die we steeds meer zien terugkomen is het geïntegreerde wastafelblad. Deze badkamertrend maakt komaf met inbouw-, onderbouw- of opbouwwastafels, want dit wastafelblad is alles in één. De eenvoud van deze prachtige wastafels siert de badkamer door het unieke karakter. Bovendien heb je keuze tussen diverse verfijnde materialen, zoals mineraalmarmer en porselein. Om er nog een voordeel aan toe te voegen: de geïntegreerde wastafelbladen zijn enorm eenvoudig te onderhouden.

Elegantie van het geïntegreerde wastafelblad

Neem nu bijvoorbeeld het geïntegreerde wastafelblad PUNTO van de Perfetto-collectie van inda. Dit prachtige wastafelblad, met één of twee waskommen, wordt gekenmerkt door de primaire volumes en unieke uitstraling. Het wastafelblad is namelijk gemaakt uit mineraalmarmer, een materiaal dat vele voordelen biedt aan de veeleisende klant. Mineraalmarmer is namelijk goed bestand tegen krassen en slijtage. Ook weerstaat het materiaal huishoudelijke chemicaliën en is het gemakkelijk te onderhouden.

Een gedurfd wastafelblad

Een ander mooi voorbeeld van geïntegreerd wastafelbladen vinden we terug in de Unique-reeks van Delpha. Deze zijn verkrijgbaar in keramiek of glas. Het tablet in glanzend metaalgrafiet geeft je badkamer een stoer karakter. Daarnaast leidt de versie in glas tot gedurfde creaties. De naakte stijl van glas zorgt tegelijkertijd voor transparantie en kleur. Het wastafelblad van de Unique-collectie heeft een zuiver en eigentijds design en past perfect in de moderne badkamer.

   
07/04/2014

Vragen en opmerkingen

Heb je vragen of opmerkingen? We beantwoorden deze met plezier.

Vragen over dit artikel?

Vorige artikel
Schitterende gouden interieuraccessoires om dit weekend zelf te maken
Volgende artikel
Don’t leave me hanging – 10 leuke doe het zelf tips voor je oude riemen