Interieur - Badkamer

Design badkamer CConceptWall: richt je badkamer trendy en creatief in

CConceptWall is een nieuwe, trendy badkamerinrichting ontworpen door Marc Sadler en Jörg Loew. Deze designers ontwierpen de badkamermeubelen zo dat er de grootst mogelijke ontwerpvrijheid is en je een enorme keuze hebt op het vlak van kleur, componenten en oppervlakken. 

CConceptWall design badkamer

Het design van de CConceptWall-collectie van Burgbad gaat uit van de kastenwand die de moderne badkamer tot een woonruimte maakt. Het is een creatief modulair systeem dat grootse mogelijkheden biedt. Je krijgt vrij spel bij de keuze van de kleuren, componenten en oppervlakken. De CConceptwall-badkamer is individueel configureerbaar naar je eigen noden, behoeftes en oplossingen. Deze design badkamer van Burgbad is een fraaie oplossing voor elke situatie!

De wastafel van CConceptWall

Het uitgangspunt van de ruimte-inrichting met CConceptWall begint met de keuze van de wastafel. De wastafel is verkrijgbaar in hoogwaardig gegoten mineraalmateriaal met één, twee of drie laden en een zwevende montage, zowel voor de badkamer met beperkte ruimte als royale badkamer waar alles mogelijk is. Ook een dubbele wastafel is perfect mogelijk.

Design badkamer met LED-licht

De intelligent gepositioneerde LED-lampen in de CConceptWall design badkamer zorgen voor een gelijkmatige verlichting. Zelfs bij een boven de voorwand aangebrachte spiegelkast wordt schaduw voorkomen en is er licht over de volle breedte. Daarnaast worden ook de schappen verlicht en is het omgevingslicht dimbaar.

Je eigen design badkamer samenstellen

De CConceptwall-badkamer stel je volledig samen naar je eigen smaak. Deze modulaire design badkamer is zo ontworpen dat ieder zijn gang kan gaan met de gegeven badkamermeubelen. Je kan badkamermeubelen kiezen uit hoogglans lakfront, mat of hoogglans. Naast deze diverse materialen heb je ook keuze uit een uitgebreid kleurenpallet.

 

21/04/2014

Vragen en opmerkingen

Heb je vragen of opmerkingen? We beantwoorden deze met plezier.

Vragen over dit artikel?

Vorige artikel
Tips & tricks voor een zonnige paasbrunch
Volgende artikel
Interieurtips // 8 basics die iedere vrouw in huis moet hebben