De voordelen van een make-up spiegel in de badkamer

Een badkamerspiegel is echt onmisbaar in je badkamer. Elke ochtend gebruik je de spiegel om een verzorgende huidcrème en make-up aan te brengen of je haar te stylen. Maar vaak zie je niet genoeg in je grote badkamerspiegel. De oplossing? Plaats naast je grote spiegel een make-up spiegel.
Ontdek de voordelen.

Altijd perfect opgemaakt

Een make-up spiegel is je ideale bondgenoot om er goed uit te zien. Door de vergrotende spiegel kun je je make-up tot in de kleinste details aanbrengen. Zo bieden sommige modellen een vijfvoudige vergroting, waardoor je elke dag perfect opgemaakt het huis verlaat. Bovendien heb je de keuze tussen enkel- of dubbelzijdige spiegels. De flexibele, beweegbare arm geeft je daarbij de mogelijkheid om de spiegel perfect op de gewenste hoogte en afstand te plaatsen.

Een make-up spiegel met verlichting

Met een make-up spiegel met verlichting staat jouw gezicht in de spotlights. Hij zorgt altijd voor de juiste belichting. Bij de modellen van het merk Keuco kun je afwisselen tussen een daglichtfunctie, die ook door make-up professionals wordt gebruikt, en warm wit licht dat je flatteert en ideaal is om je avondmake-up aan te brengen. Met een glazen bedieningspaneel schakel je gemakkelijk over van de ene naar de andere belichting. De verlichting werkt op batterijen of stroom, maar door de duurzame ledverlichting is het elektriciteitsverbruik minimaal.

Spiegels met een mooi design

Een make-up spiegel is niet alleen enorm handig in je badkamer, het is ook op het vlak van design een meerwaarde in de ruimte. Er zijn heel wat verschillende modellen op de markt, dus je vindt zeker een model dat perfect bij de stijl van je badkamer past. Bij een moderne badkamer met een strak design is een vierkant model ideaal. Naast een vierkante make-up spiegel, kun je ook kiezen voor een ronde versie. Je hebt tot slot ook de keuze tussen een staand model of een wandmodel.

 

Uw vragen of opmerkingen bij dit artikel

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.