Interieur - Badkamer

Corian in de badkamer inrichting

De perfecte badkamer moet comfort bieden, gemakkelijk te onderhouden zijn, rust en ontspanning uitstralen! Hoe kan je deze waarden vorm geven? Met Corian in de badkamer inrichting!

Wat is corian?

Corian is een relatief nieuw materiaal. Omdat Corian een gegoten materiaal is, dat niet wordt geperst zoals acryl, is het een homogene en gladde kunststof die je bovendien ook naadloos kan verlijmen. Door deze uitzonderlijke kwaliteiten, vinden we tegenwoordig Corian toepassingen in allerhande maten en vormen, zowel in privébadkamers en -keukens, als in ziekenhuizen, hotels en wellnesscentra.

Waarom kiezen voor Corian?

Corian is heel zacht en subtiel in aanraking, onderhoudsvriendelijk, vlekbestendig en duurzaam. Heel populair zijn de ivoorwitte Corian uitvoeringen, maar je kan het materiaal verkrijgen in een groot gamma aan kleuren. Zelfs knaloranje, fel roze of zwart behoren tot de mogelijkheden!

De witte en pure schoonheid van Corian spreekt tegenwoordig erg tot de verbeelding van designers, ontwerpers en architecten, die de kunststof gebruiken om de meest uiteenlopende en creatieve vormen uit te werken. Het hoeft dan ook niet te verbazen dat we Corian in heel wat verrassende design uitvoeringen terugvinden voor de keuken of de badkamer!

Een Corian badkamer in jouw woning?

Corian is een ideaal materiaal om naadloze badkamer toepassingen uit te werken. Een Corian wastafel, ligbad, douchebak of badkamermeubels en wastafelbladen in Corian: allemaal perfect mogelijk!

 

Foto’s: Antonio Lupi

14/06/2012

Vragen en opmerkingen

Heb je vragen of opmerkingen? We beantwoorden deze met plezier.

Vragen over dit artikel?

Vorige artikel
Stadstuintjes, voor een groene oase in de stad!
Volgende artikel
Regenwaterrecuperatie: een duurzame oplossing!