Interieur - Badkamer

NO LIMIT: stel je badkamermeubels zelf samen

Grenzeloos je droombadkamer samenstellen, dat doe je met NO LIMIT van Detremmerie. Je kunt de kleurrijke badkamermeubels en diverse wastafelbladen eindeloos combineren. Een badkamer op maat is hier géén onbereikbare droom! Ontdek de oneindige mogelijkheden van NO LIMIT.

NO LIMIT kent werkelijk geen grenzen

Gepersonaliseerde badkamermeubels zijn niet langer een fantasie dankzij de NO LIMIT-collectie van Detremmerie. In verschillende stappen stel je jouw badkamer volledig zelf samen. Je kunt het badkamermeubel ontwerpen van wastafelblad tot onderbouwmeubel. Om dit op maat te kunnen doen, heb je keuze uit een onmetelijke waaier aan mogelijkheden.

Badkamermeubels onbegrensd samenstellen

Je kunt de NO LIMIT-badkamer samenstellen van wastafelblad tot de spiegel en het onderbouwmeubel dat bij jouw behoeften past.

Je kunt kiezen tussen keramische of kunstmarmeren wastafelbladen in drie dieptes: 40 cm, 45 cm en 50 cm. De wastafelbladen zijn verkrijgbaar in uiteenlopende breedtes. Van ovaal tot rechthoekig, je hebt keuze tussen onnoemelijk veel waskomuitsnijdingen. De collectie bestaat uit 80 verschillende wastafelbladen, hier vind je vast “de ware” tussen.

Bij het wastafelblad kies je een bijpassend onderbouwmeubel met één of meerdere lades, draaideuren met of zonder handgrepen of push to open. De onderbouwkasten zijn verkrijgbaar in houtuitvoering, polygloss, diverse matte en glanzend gelakte kleuren en structuur laminaat. Er is altijd wel een kleur die bij jouw badkamer past!

Vul het geheel aan met een spiegelpaneel, toiletkasten met of zonder verlichting en kolomkasten.

NO LIMIT een oplossing voor elke badkamer

De ongelimiteerde collectie van Detremmerie is beschikbaar voor een breed publiek door de waaier aan mogelijkheden en het bereikbaar budget. Elk gezin, groot of klein, kan de perfecte badkamer samenstellen met de NO LIMIT-badkamermeubels. Zelfs voor alleenstaanden en jonge koppels zijn er onmetelijke mogelijkheden.

28/04/2014

One Reply to “NO LIMIT: stel je badkamermeubels zelf samen”

JeannineX
JeannineX

Hi blogger i see you don’t monetize your site. You
can earn additional bucks easily, search on youtube for:
how to earn selling articles

Uw vragen of opmerkingen bij dit artikel

Vorige artikel
Fashion goes design: DIESEL design meubels
Volgende artikel
10 upcycling ideeën voor je oude deuren