Interieur - Badkamer

Badkamermeubelen met afgeronde hoeken

Heb jij je ook al gestoten aan de hoeken van het badkamermeubilair? Puntige hoeken kunnen soms gemeen scherp zijn en verwondingen toebrengen, ook aan kinderen. Matteo Thun ontwierp de meubelcollectie Onto, op en top design, om de veiligheid in de badkamer te verbeteren! Maak kennis met deze design badkamermeubelen met afgeronde hoeken

Wie is Matteo Thun ?

Matteo Thun is een Italiaans architect en designer die in 2000 het design- en architectenbureau Thun & Partners oprichtte. Zijn creaties kaapten internationale prijzen weg, ze hebben dan ook altijd net dat ietsje meer…

Badkamermeubelen met afgeronde hoeken: veiligheid meets design

De badkamermeubelen van Matteo Thun hebben afgeronde hoeken. Zo wordt de veiligheid in de badkamer groter en het risico om je te stoten kleiner. Daarom zijn deze meubelen ideaal voor badkamers die vaak gebruikt worden door kinderen, maar ook voor mensen met een fysieke beperking of rolstoelgebruikers biedt dit design de perfecte oplossing.

Veiligheid was niet het enige streefdoel dat aan de basis lag van het ontwerp. De badkamermeubelen zijn stuk voor stuk staaltjes sober, minimalistisch en elegant design! De meubelen van Matteo Thun zijn namelijk ontworpen op een originele manier: in plaats van de lavabo bovenop de houten wandconsole te plaatsen, besliste de Italiaanse designer om eerst de wastafel te installeren en vervolgens het meubel hierop te bevestigen.

De designer heeft dus helemaal begrepen hoe je met een minimum aan elementen elegantie en stijl in de hedendaagse badkamer kan brengen!

Een collectie op maat

Als je nu denkt dat er nog opbergruimte mist in het Onto gamma, dan heb je het mis! De collectie afgeronde badkamermeubelen heeft namelijk heel wat mogelijkheden. Je kan bijvoorbeeld een bijhorende opbergbank kiezen uit dezelfde collectie en ze onder de lavabo of op een andere plaats in de badkamer plaatsen. Dit kastmeubel heeft als grote voordeel dat het ook dienst kan doen als zitbank. Je kan er zelfs mooie kussens opleggen om een echte relaxruimte te creëren.

 

Fan van de afgeronde hoeken? Je vindt de meubels van Matteo Thun bij Lambrechts.

 

01/06/2012

Vragen en opmerkingen

Heb je vragen of opmerkingen? We beantwoorden deze met plezier.

Vragen over dit artikel?

Vorige artikel
Klein wonen: zo kan het ook!
Volgende artikel
Kleur in je interieur: blauw!