Interieur - Badkamer

Oog voor detail: badkameraccessoires maken het verschil!

Badkamer die lekker ruikt

Het bad, de wastafel, de douche, … De grootste badkamermeubels vallen het meest op en bepalen zo de uitstraling van je badkamer. Maar onderschat ook de kracht van details niet. Met mooie en originele badkameraccessoires geef je je badkamer namelijk een persoonlijke toets.

Grappig wc-rolhouder
Bron: Pinterest

Badkameraccessoires voor het toilet

Badkameraccessoires zijn niet per se nutteloze tierlantijntjes om de ruimte op te leuken. De meest dagdagelijkse voorwerpen kunnen – mits een mooi design – een onverwachte blikvanger zijn. De wc-rolhouder en toiletborstel zijn niet meteen de meest ‘sexy’ voorwerpen, maar geef ze een strakke look in dezelfde stijl als je badkamer en ze gaan harmonieus op in de ruimte. Of mag het wat ludieker? Een toiletborstel in de vorm van een geweer, een cactus of een flamingo? Een toiletbezoek was nog nooit zo leuk. En dan hebben we het nog niet gehad over de verschillende grappige wc-rolhouders …

Stijlvol handen wassen

Na een toiletbezoek is het verplicht om de handen te wassen. Dat is de les die we allemaal met de paplepel ingegoten hebben gekregen. Een zeephouder of zeepdispenser is dus cruciaal aan de wastafel. Beide bestaan in allerlei vormen, maten en materialen. Stem de stijl van je badkamer en de materiaalkeuze van je badkameraccessoires op elkaar af en creëer zo een harmonieuze en persoonlijke sfeer. Kies je voor houten badkameraccessoires, dan krijg je al snel een wellnessgevoel. Met metalen designaccessoires oogt de ruimte wellicht een pak strakker en moderner.

Tip: je kunt de zeepdispenser ook laten inbouwen. Zo staat het tuitje van de flacon altijd in de juiste richting en valt de fles niet om bij het indrukken van het doseerpompje.

Meer badkameraccessoires

We hebben deze keer enkele functionele badkameraccessoires in de verf gezet, maar er zijn nog heel wat andere elementen waarmee je je badkamerinrichting tot in de puntjes kan afwerken, zoals plantjes, muurdecoratie of verlichting. Laat je inspireren door de verschillende collecties van Facq en maak een moodboard aan op Pinterest.

 

12/12/2016

Vragen en opmerkingen

M
Mastello

Wat ontzettend leuk die wc papier houder, dat zullen kinderen vast geweldig vinden!

Vragen en opmerkingen

Heb je vragen of opmerkingen? We beantwoorden deze met plezier.

Vragen over dit artikel?

Vorige artikel
Vluchtelingencrisis: hoe zit het intussen met de huisvesting?
Volgende artikel
Tien tips voor een geslaagde winterbarbecue