Interieur - Badkamer

Badkamer inrichting: leuke badmatten

Je komt uit de douche of stapt uit een ontspannend bad: niets beter dan je voetjes op een zachte badmat zetten! Badmatten zijn aangenaam en houden je voeten warm. Bovendien geven ze een leuk accent aan je badkamer!

Tips bij het kiezen van de perfecte badkamermat

  • Kies voor een tijdloze badkamer met neutrale tegels en sanitaire toestellen. Vervolgens kan je kleurrijke accenten leggen met badkameraccessoires zoals handdoekenhouders, badkamerverlichting, toiletrolhouders of zeepschalen. Dé ideale manier om kleur in de badkamer te brengen is echter met leuke trendy handdoeken of badmatten!
  • Badmatten bestaan er in alle soorten en maten. Ga eens voor een speelse badmat in dierenvorm, een ronde badmat of een creepy exemplaar met bloederige voetsporen erop! Wil je eerder een warme uitstraling geven aan je badkamer, ga dan voor natuurlijke kleurentinten zoals beige, taupe, camel, terracotta of aardetinten. Of gooi het allemaal over een andere boeg en creëer contrast met een felkleurige badmat.
  • Je kan kiezen voor de klassieke stoffen badmat of opteren voor een eigentijds alternatief. Wat dacht je van een zelfgemaakte badkamermat met wijnkurken, een mat met echte mossen of een houten exemplaar? Een bamboe badkamermat hult jouw badkamer eveneens in een warme sfeer!
  • Hoewel de toiletmat een beetje passé is, is het nog altijd een handig accessoire, zeker voor wie een poreuze vloer of mannen in huis heeft! Zo bescherm je jouw kostbare vloer optimaal.
  • Ben je altijd te vinden voor praktisch vernuft? Dan kies je best voor een antislip badmat en voor een afwasbare badmat die gewoon in de wasmachine kan. Ook de vochtopnemende badmat is een mogelijkheid.
18/06/2013

Vragen en opmerkingen

Heb je vragen of opmerkingen? We beantwoorden deze met plezier.

Vragen over dit artikel?

Vorige artikel
De eindeloze strijd om de groenestroomcertificaten
Volgende artikel
Design meubels van GamFratesi