Interieur - Badkamer

Badkamer inrichting: badkamer restylen voor weinig geld!

Is jouw badkamer duidelijk aan renovatie toe maar ligt het installeren van een nieuwe badkamer boven jouw budget? Dan helpt Inspirerend Wonen je om jouw badkamer inrichting op een eenvoudige manier te vernieuwen voor weinig geld.

Inspirerend Wonen vroeg Lambrechts badkamers drie tips om een verouderde badkamer moderner en functioneler te maken.

Badkamerinrichting 2 in 1

Je kan jouw ligbad makkelijk een douchebad veranderen. Het volstaat om enkel een douchewand te plaatsen. De kosten blijven laag en je krijgt de klus in minder dan twee uur geklaard. Door het ligbad en een douche te combineren, moet je niet meer opteren voor een van beide. Deze combinatie is ideaal voor iedereen die graag een bad en een douche wil, maar niet over voldoende plaats of budget beschikt.

Kiezen voor een hangtoilet

Om jouw badkamer netter en ruimtelijker te laten lijken, kan je een klassiek staand toilet door een hangtoilet vervangen. Heel wat mensen zijn een beetje terughoudend tegenover deze ingreep, maar nochtans gebeurt de aanpassing snel en makkelijk.

Badkamermeubel met geïntegreerde wastafel

In een badkamer is opbergruimte onontbeerlijk! Om alle verloren ruimte te benutten, is het aangeraden om de ruimte onder de lavabo(‘s) hiervoor te gebruiken. Er zijn heel wat badkamermeubels op de markt met geïntegreerde wastafels. Deze zijn niet alleen praktisch, een meubel geeft meteen een heel andere uitstraling aan jouw badkamer.

Voor

Na

 

10/05/2012

Vragen en opmerkingen

Heb je vragen of opmerkingen? We beantwoorden deze met plezier.

Vragen over dit artikel?

Vorige artikel
Design woningen & locaties in de kijker – The Hemloft
Volgende artikel
Met luxe bed naar International Design Grand Prix!