Interieur - Badkamer

Authentieke wandtegels: unieke keuken- en badkamertegels

Ben je opzoek naar unieke keuken- of badkamertegels? Dan stelt het iWonen-team je graag de Pure®Tiles wandtegels van Dauby voor. Een collectie nooit-geziene authentieke tegels…

Authentieke wandtegels in de keuken

Wandtegels achter het fornuis in de keuken is niet enkel praktisch en hygiënisch. De wandtegels zijn ook een streling voor het oog. Zeker wanneer je kiest voor tegels uit de Pure®Tiles collectie (zandgegoten metalen tegels). Ze geven je keuken een uniek karakter en een bijzondere authentieke uitstraling.

Unieke badkamertegels

Hetzelfde als de wandtegels achter het fornuis, geld voor de badkamertegels. Wanneer je tegels kiest uit de Pure®Tiles collectie van Dauby krijgt je badkamer onmiddellijk meer uitstraling. Je kan bijvoorbeeld kiezen voor de stoere verouderde ijzer look in je badkamer. Je badkamer krijgt hierdoor een design uiterlijk. Kies je voor de wit bronzen tegels, creëer je eerder een klassieke en chique badkamerinterieur.

Of laat je creativiteit zijn gang gaan en combineer de twee uitvoeringen

 

 

 

Ambachtelijk vervaardigde wandtegels

De productie van de Pure®Tiles metalen wandtegels verloopt volgens een specifiek ambachtelijk proces. De ruwe vorm krijgen ze van een zandmal. Nadien wordt elke wandtegel uit de Pure®Tiles collectie met de hand verfijnd. Dat maakt dat elke tegel in deze collectie uniek is. De kleine imperfecties van de Pure®Tiles geven de wandtegels een karakteristieke uitstraling. Deze bijzondere tegels zijn verkrijgbaar in verouderd ijzer look en wit brons.

Pure®Tiles wandtegels plaatsen en onderhouden

Je kan de wandtegels van de Pure®Tiles collectie gemakkelijk aanbrengen met flexlijm. Wens je een voeg tussen de tegels? Gebruik dan special voegsel en géén cement. Verwijder het overtollig lijm meteen met een zachte doek!

De wandtegels van de Pure®Tiles collectie zijn gemakkelijk te reinigen met een zachte, vochtige doek. Zitten er vetspatten en kalkaanslag op je tegels, die haal je zo weg met een zachte doek en een beetje azijn.

06/12/2013

Vragen en opmerkingen

Heb je vragen of opmerkingen? We beantwoorden deze met plezier.

Vragen over dit artikel?

Vorige artikel
Woning kopen of huren: kiezen tussen de pest en cholera?
Volgende artikel
Belgisch design: prachtig behangpapier van eigen bodem