Interieur - Badkamer

Appartement met kleine badkamer? Zo richt je ze in!

Wie een appartement met kleine badkamer heeft, weet dat het gevecht met make-uppotjes of shampooflessen nooit ver weg is. Uitpuilende badkamerkasten kunnen je dag verpesten, maar oplossingen zijn er gelukkig in veel maten en vormen. Inventieve designmeubels, -kasten en accessoires maken je kleine badkamer in 1-2-3 volledig zen.

Benut elk hoekje

Een bescheiden badkamer inrichten kan zelfs de meest enthousiaste amateur-decorateur het koud zweet doen krijgen. Het idee om standaard, logge badkamermeubels in een kleine badkamer te proppen, doet bij iedereen wel de wenkbrauwen fronsen. Maar vooraleer je door wanhoop ingegeven kap- en breekwerken aanvangt: oplossingen zijn nabij! Zo kan je kleine hoekjes optimaal benutten met een kolomkast met dubbelzijdige spiegeldeur – ruimtegevoel en licht gegarandeerd – of met designkasten zonder storende handgrepen. Want de beste manier om een kleine badkamer optimaal tot haar recht te laten komen, is door eliminatie van overbodige details.

Studio_Delpha Support accessoires

Weinig diepte, veel ruimte!

Studio_Delpha_dubbelzijdige_spiegeldeuren

Veelzijdige opbergmogelijkheden zijn essentieel om van je kleine badkamer een eigen wellnessruimte te maken. De ‘Studio’ designcollectie van Delpha zet daarom in op badkamermeubels – en kasten met geringe diepte, maar met een aanzienlijke opbergmogelijkheid in de hoogte.

Denk bijvoorbeeld aan een handige, dubbelzijdige toiletkast met daaronder een wandconsole met beker, tablet en functionele ophanghaakjes. Plaats daaronder nog eens een wastafel van slechts 34 cm diep en je kleine badkamer houdt zich stevig staande. Ook gestroomlijnde opbergkasten met daarin een extra opbergbakje tegen de binnenzijde van het kastfront, geven je de mogelijkheid om te spelen met ruimte. Die kleine aanpassingen geven je badkamer, en meteen ook je hele appartement, een upgrade.

Klaar om te beginnen puzzelen? Neem dan zeker een kijkje in de Facq-catalogus.

 

27/10/2015

Vragen en opmerkingen

Heb je vragen of opmerkingen? We beantwoorden deze met plezier.

Vragen over dit artikel?

Vorige artikel
Onmisbare tips voor meer luxe in huis
Volgende artikel
Zelf je parketvloer opschuren? Zo ga je te werk