Interieur

Start je verbouwing met deze 5 handige apps

Verbouwen app virtual reality

Er zijn tegenwoordig verschillende apps op de markt waarmee je je toekomstige interieur kunt visualiseren, lang vóór je de gereedschapskoffer van zolder haalt. Ben je van plan om binnenkort te verbouwen en wil je je een duidelijk beeld vormen van je plannen? Dan moet je deze revolutionaire apps zeker downloaden!

Volledige interieurs wijzigen met een app

Apps zijn tegenwoordig tot (quasi) alles in staat. Met de Levis Visualizer-app kun je bijvoorbeeld de kleur van je kamer wijzigen zonder dat er verf aan te pas komt. Richt je smartphone in de richting van de gewenste muur, kies je favoriete kleur en laat de augmented reality-technologie zijn werk doen.

Voor je kleurenpalet kun je je dan weer laten inspireren door Houzz, volgens CNN de “Wikipedia van interieurinrichting”. De vele reviews en expertadviezen vormen een grote bron van informatie en inspiratie voor verbouwers, doe-het-zelvers en interieurliefhebbers.

Aan de hand van Floorplanner kun je alle gemaakte keuzes omzetten in een leuke, interactieve plattegrond. Deze applicatie maakt gebruik van augmented reality-technologie om nauwkeurige en aantrekkelijke plattegronden van je kamers te genereren.

Speel met je verlichting

Er zijn verschillende applicaties waarmee je de verlichting in je woonkamer op punt kunt zetten. Modular Lighting Instruments heeft bijvoorbeeld een app met hun volledige assortiment armaturen, met interessante interieur- en projectfoto’s.

Met de app van Niko kun je dan weer verschillende verlichtingsschakelaars uittesten in je woning. Zo stel je makkelijk de juiste armaturen en schakelaars samen om je woning naar een hoger niveau te tillen.

Hongerig voor meer apps? Ontdek de beste apps om je interieur vorm te geven!

 

09/03/2017

Vragen en opmerkingen

Heb je vragen of opmerkingen? We beantwoorden deze met plezier.

Vragen over dit artikel?

Vorige artikel
Onderhoudsvrije stoffen: je zetel probleemloos proper houden
Volgende artikel
Wokken: een culinaire way of life