10 creatieve muurdecoratie-ideeën

Wil jij graag kleur toevoegen aan jouw kale muren? Dan hebben wij 10 creatieve ideeën om je muur te decoreren! Inderdaad, muurdecoratie blaast leven in je interieur…

1. Junkmail muurdecoratie

Had jij kunnen raden dat deze abstracte muurdecoratie gemaakt werd van ongewenste junkmail? Prachtig toch, hoe je van gevonden (of liever weggegooide) objecten kunst kan maken!

2. Houten stokjes als muurdecoratie

Deze optische illusie als muurdecoratie stool onmiddellijk ons hart. De sleutel tot het succes van deze muurdecoratie is door te starten met een zeshoek en daarna lijnen toe te voegen zodat het op een kubus gaat lijken! (Je deze optische illusie ook verkrijgen met enkele nageltjes en een stukje koord!)

3. geschubde muurdecoratie

Creëer met papieren knipsels (goud, of in verschillende kleurtinten) een schubben patroon tegen de muur of op een canvas.

4. Washi tape

Maak bijzondere vormen met Washi tape tegen je muur! Inspiratie nodig? Lees dan ons artikel over dit decoratieve plaklint.

 

5. Ellipse muurdecoratie

Wil je het geheim achter dit prachtige kunstwerk kennen? Het is volledig gemaakt van toiletrollen. Ook wij stonden versteld van hun prachtige looks!

6. Color Block Canvas

Je kan meer met ijsstokjes dan je denkt. Je kan er bijvoorbeeld dit mooie canvas mee maken!

7. Bladzijden muurdecoratie

Wil je veel ruimte snel opvullen? Behang dan je muur met pagina’s uit oude boeken. Koop enkele oude boeken in de kringloopwinkel en je bent vertrokken…

8. Houten muurdecoratie

Print zelf een foto op een stuk hout. Hoe je dat doet? Ontdek onze eenvoudige DIY.

 

9. Gouden veren

Maak een mobiel van verschillende veren, die je in gouden verf dipte. Hang deze aan het plafond of gebruik het als 3D-kunstwerk tegen de muur.

10. Wereldkaart

Deconstrueer een wereldkaart en stop ze in verschillende kaders of kleef ze op verschillende canvassen om dit prachtige effect te krijgen.

Uw vragen of opmerkingen bij dit artikel

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

leen
leen

ideetjes