Van oude atelierruimte naar architectenwoning

Renovatie atelier

INSIGHT-IN transformeerde deze woning naar een heuse nieuwbouw, waarbij bij de materiaalkeuze refereert naar het vroegere atelier. Dankzij de interne patio en de grote glaspartij over de volledige hoogte van de gevel, krijgt de ingesloten woning toch voldoende zonlicht. Om daar optimaal van te profiteren, zijn de multifunctionele ruimtes open gehouden en is er met hoge plafonds gewerkt. De gevels werden bekleed met cederhout, dat werd doorgetrokken in het interieur. Daar zorgt het hout voor een warme akoestiek. De woning heeft een harmonieuze en huiselijke uitstraling.

Beeldmateriaal door ©Insight-in

Vragen en opmerkingen

Heb je vragen of opmerkingen? De vakman achter dit project zal ze met plezier voor u beantwoorden. Een vraag over een specifieke foto? Klik op de foto en stel daar een gerichte vraag.

Vragen over dit project?

Partner worden?

Ben je een professional en wil je ook één van je projecten in de spotlight zetten? Laat hier je gegevens achter en wij nemen contact met je op.

Contacteer ons

Meer publicaties van Insight-in