Gastbloggen voor Inspirerend Wonen

Zou je graag een artikel van jezelf gepubliceerd zien op de grootste interieur- en woonblog van België en Nederland? Dat kan vanaf nu ook echt! Inspirerend Wonen verwelkomt interessante en originele gastblogs van interieurliefhebbers, maar ook van professionele partners.

Ook jij kunt op Inspirerend Wonen publiceren!

Of je nu een grote voorliefde hebt voor knap design of zelf designspullen verkoopt of produceert, je leuke schrijfsels zijn meer dan welkom op Inspirerend Wonen. Je kunt schrijven over verschillende onderwerpen: design, decoratie, interieurinrichting, wonen, immobiliën, architectuur, techniek, doe het zelf, lifehacks, …

Bij Inspirerend Wonen krijgen gastbloggers de kans om een kort- of langdurig engagement aan te gaan. In plaats van slechts één artikeltje, geven we je meteen de ruimte om meerdere artikels te schrijven. Elke week of elke maand publiceren we een van je blogs en delen we die op de sociale media. Zo bereik je gegarandeerd een groot publiek.

Stappenplan

Interesse om je artikels op onze blog te laten verschijnen en waardevolle links te leggen naar je eigen website of webshop? Zo ga je te werk:

Stuur een mailtje met vermelding ‘Gastblog’ naar info@inspirerend-wonen.be waarin je jezelf kort voorstelt en enkele voorbeelden van je beste teksten geeft. Onze redactie beoordeelt je blogs op inhoud en vorm. Zijn ze goed geschreven en boeiend voor onze lezers? Dan ontvang je een mailtje met een aanbod om maandelijks een gastblog te laten verschijnen op Inspirerend Wonen!