Financieel en Juridisch

Win een coole housewarming party!

Niets is leuker dan een huis of appartement op de kop tikken. Ga je een huis kopen, bouwen of verbouwen? Daar hoort een housewarming party bij! DVV organiseert een leuke wedstrijd met als hoofdprijs: een housewarming party ter waarde van 5.000 euro!

Een housewarming party in stijl

DVV verzekeringen geeft raad op mensenmaat. De verzekeraar heeft advies klaar voor iedereen die plannen heeft om te gaan kopen, bouwen of verbouwen. Goed nieuws voor iedereen die al zijn geld in een nieuwe woning stopt! De verzekeraar heeft een extraatje in petto en geeft vijf housewarmings weg ter waarde van 5.000 euro.

De winnaars krijgen een receptie aan huis voor vijftig personen met alles erop en eraan. Om 20h00 worden de gasten verwelkomd op een aperitief met cava, fruitsap, water, frisdranken en hapjes. Vervolgens kan het gezelschap genieten van een walking dinner met twee buffetten en drank. Een dessertbuffet en koffie, thee en chocolaatjes sluiten de avond af. Het personeel van J&M catering leidt de avond in goede banen. Zeg nu zelf, is dit niet dé gedroomde housewarming?

Hoe deelnemen?

Het wedstrijdformulier vind je online. Je vult jouw gegevens, een wedstrijdvraag en een schiftingsvraag in en brengt het binnen in het DVV kantoor in jouw buurt. De consulenten brengen jou op de hoogte als je een housewarming party ter waarde van 5.000 euro wint en jouw nieuwe aanwinst kan vieren in stijl!

Het wedstrijdreglement kan je hier nog even nalezen. De dichtsbijzijnde DVV consulent kan je hier opzoeken.

13/08/2012

Vragen en opmerkingen

Heb je vragen of opmerkingen? We beantwoorden deze met plezier.

Vragen over dit artikel?

Vorige artikel
Slimme design stoelen voor het auditorium: JumpSeats
Volgende artikel
Een tweede woning kopen? Voor- en nadelen