Alles over propaangas en butaangas

Gas kennen we in vele vormen. Zo is er aardgas, wellicht de meest bekende vorm, maar ook propaangas en butaangas. In samenwerking met partner Primagaz vertellen we je alles wat je moet weten over de verschillen tussen de soorten gas maar ook het verschil tussen gas en bv. elektriciteit.

Gas biedt namelijk heel wat voordelen. Zo is propaangas milieuvriendelijker dan andere fossiele brandstoffen, is het altijd voorradig en kan er zowel mee verwarmd worden als mee gekookt worden. Bovenop die voordelen, ontvang je ook nog eens heel wat extra voordelen wanneer je voor gas kiest. Zo maak je aanspraak op verschillende premies & fiscale voordelen van zowel de provinciale, Vlaamse als de Belgische Overheid.

Afspraak met een Primagaz adviseur

De Primagaz adviseur vertelt je alles wat je wilt weten over propaan- en butaangas, de gastank, je gasfactuur, de verschillen tussen gas en andere energierbonnen, enzovoort! Geïnteresseerd in propaangas of zit je nog met vragen? Maak dan nu een afspraak met een Primagaz adviseur.

Neem zeker ook eens een kijkje naar de verschillende toestellen voor propaangas en butaangas. Van terrasverwarmers tot buitenkeukens en campingtoestellen!

Primagaz informeert – Artikels over propaangas & butaangas

Hieronder krijg je alvast een overzicht van de verschillende artikels, interviews, getuigenissen, enzovoort.

Veel leesplezier!

 

Algemene informatie

Gas, energie & energiepremies

Gas & toestellen