Doe Het Zelf

StickyGram: zelf bedrukte magneten maken

Ben je gek op Instagram? Dan zal StickyGram je nog meer doen likkebaarden! Met deze online tool kan je bedrukte magneten maken op basis van de foto’s die je met Instagram hebt genomen.

Instagram in een notendop

Voor wie Instagram nog niet kent, even een kleine update. Instagram is een app die je op je smartphone installeert en waarmee je foto’s maakt. De meest banale momenten kan je in ware kunstwerkjes omtoveren. Met deze app kan je echte retro-foto’s maken die doen denken aan de Polaroids van vroeger. Er zijn verschillende effecten mogelijk: zwart-wit, met zwarte of witte kader of met een aparte achtergrondkleur,… Met Instagram is het ook heel eenvoudig om je foto’s daarna te delen via social media zoals Facebook.

Bedrukte magneten maken

Met StickyGram kan je zelf bedrukte magneten van 50mm x 50mm maken op basis van je Instagram-foto’s. De werkwijze is heel eenvoudig: je geeft StickyGram toegang tot je Instagram-foto’s en selecteert 9 foto’s die je wilt afdrukken. Zodra de selectie is afgerond, kan je je bestelling afronden. 9 foto’s kosten 14,99 dollar en overal ter wereld is het systeem beschikbaar. De leveringstermijnen zijn erg kort: 2 dagen voor het Verenigd Koninkrijk, 4 a 7 dagen voor het Europese vasteland, 5 à 12 dagen voor Noord-Amerika en 14 dagen voor de rest van de wereld.

Maak je herinneringen tastbaar

Met StickyGram blijven mooie herinneringen en leuke foto’s niet op je smartphone staan, maar komen ze tot leven in de vorm van bedrukte magneten. Ideaal om je koelkast mee op te fleuren!

20/02/2013

Vragen en opmerkingen

Heb je vragen of opmerkingen? We beantwoorden deze met plezier.

Vragen over dit artikel?

Vorige artikel
Belastingvermindering bij inbraakbeveiliging
Volgende artikel
Meer plezier in het leven met een schommel voor binnen