Doe Het Zelf

No money? No problem! 4 DIY interieurtips die je niets kosten!

Wie net zijn eerste ‘crib’ gaat inrichten heeft het niet altijd even breed. Het budget dat je voorhanden hebt wordt besteed aan essentiële zaken als meubels en toestellen. Geld voor decoratie blijft er zelden nog over. Wij tonen je daarom hoe je jouw interieur gezellig kan inrichten zonder je broek te scheuren.

Creatief met washi tape

Met washi tape kan je echt de leukste dingen doen. De tape is gemaakt van rijstpapier waardoor hij moeiteloos terug verwijderd kan worden en geen sporen achterlaat. Washi tape is beschikbaar in tal van kleuren en met allerlei hippe motieven en maakt het mogelijk om je eigen muurtekening te maken.

Maak geometrische vormen, vorm de skyline van je favoriete stad of maak een uniek patroon.

Aluminium tape

Net als washi tape kan je ook met aluminium tape aan de slag in je interieur. Op de muren maar ook op meubels. De glanzende tape voegt een luxueuze toets toe aan je interieur en dat slechts voor enkele euro’s!

Upcycling: van rommel tot pareltjes

Bekijk alledaagse voorwerpen die je niet meer gebruikt eens vanuit een ander standpunt. Wijnkurken en kroonkurken heb je allicht in overvloed na je housewarming. Met de kroonkurken kan je hippe magneetjes maken en met de wijnkurken kan je eigenlijk alle kanten op. Bedek je spatwand in de keuken ermee, vorm er woorden mee, maak er slingers van, … Snuffel even tussen alle spullen die je niet meer gebruikt of die stof liggen te vergaren op de zolder van je ouders en laat je fantasie de vrije loop!

Haal je decoratie uit de natuur!

Ah, de natuur! Ze voorziet ons dagelijks van nieuwe natuurlijke rijkdommen waar we ons interieur kosteloos mee kunnen pimpen. Combineer je bloemen met ‘rommel’ en maak zo prachtige en vooral unieke decoratie!

Inspiratie: Woohome & Pinterest

08/05/2015

Jouw vragen of opmerkingen bij dit artikel

Vorige artikel
Buiten- en binnenschrijnwerk van een nieuwbouwwoning: waar moet je op letten?
Volgende artikel
Loft victorien à TriBeCa : le passé et le présent sous le même toit