Doe Het Zelf

Altijd cocktail o’clock met je eigen barmeubel en home bar

Er gaat letterlijk niets boven thuiskomen, jezelf je favoriete drankje uit te gieten en gewoon even te genieten van het moment. Essentiële must-have: een home bar en/of barmeubel. Ga samen met ons aan de slag en drink voortaan in absolute stijl!

Je eigen homebar of barmeubel maken

De gin & tonic hype samen met het feit dat we met z’n allen nog steeds echte levensgenieters zijn, inspireerde ons om deze DIY-tip uit te werken. Geniet je graag van een sprankelend glaasje cava? Kies je resoluut kiest een whisky on the rocks? Of shake je er graag op los met je cocktail shaker? In je home bar vindt je alle accessoires om de perfecte drankjes te maken én te presenteren zoals het een ware gastheer of –vrouw betaamt. En het is niet eens zo moeilijk noch duur om te maken!

Je hebt misschien nog wel een lege kast op zolder staan waar je niets mee doet. Of zo’n Expedit rekje van IKEA. Geen grote drankcollectie? Dan heb je zelfs aan enkele schapjes al genoeg! En wil je echt iets creatiefs? Gebruik dan een oude koffer als basis om je barmeubel te maken!

Everygirl.com

Drinken in stijl, dat kan niet zonder wat bling bling. Pimp je glazen en kurken daarom met diamanten en gouden accenten en ga voor een hippe cocktail set in het koper.

Begin je na enkele glazen wat dubbel te zien? Dan maken deze handige tags het makkelijk om je (sterke) drank uit elkaar te houden.

Iedere kurk staat voor een leuke herinnering. En net zoals we onze andere souvenirs koesteren en veilig bewaren, kan je dat nu ook doen met je wijn- en champagnekurken.

Een café zonder sfeer is maar een triestige boel. Zorg daarom zelf voor wat ambiance met leuke quotes, hippe muurstickers en loungy verlichting.

Tip: ga eens snuisteren op rommelmarkten en in kringloopwinkels. Daar vind je vast wel enkele leuke items die van jouw home bar de meest stylish hangout ooit maken!

24/04/2015

Vragen en opmerkingen

Heb je vragen of opmerkingen? We beantwoorden deze met plezier.

Vragen over dit artikel?

Vorige artikel
Weekend getaways – De sprookjesinterieurs van Captain Jack’s Wharf
Volgende artikel
Wonen als een hobbit in het Underhill eco-hotel