Doe Het Zelf

DIY: stijlvolle & originele herfstdecoratie om zelf te maken in 1-2-3

herfstdecoratie

Een herfstwandeling, een dampende kom soep en een knetterend haardvuur: picture perfect… tot je vanuit je zetel nog een restje zonnebloemen ziet staan. Tijd om plaats te maken voor de mooiste herfstdecoratie. We hebben het hier niet over uitbundige Halloween attributen, maar over eenvoudige, stijlvolle herfstdecoratie die je zelf kan maken. Haal jij de natuur écht in huis of creëer jij sfeer op jouw manier?

De natuur in huis? Yes please!

De herfst brengt, naast regen en wind, ook de mooiste kleuren en materialen met zich mee. Trek je laarzen en regenjas aan en ga het bos in. Je vindt er alles – werkelijk alles – wat je nodig hebt om zelf herfstdecoratie te knutselen. Takken, bladeren, noten & mos vormen de basis voor de mooiste eyecatchers in je interieur. Combineer met keukenklassiekers zoals appels, kaneelstokjes & steranijs en je herfstdecoratie is klaar in 1-2-3!

Helpen de kinderen graag een handje mee? Hier vind je de leukste herfstdecoratie om te maken met de kinderen. Origineel en helemaal kidsproof!

Breien & haken: ook dít is herfstdecoratie

Mag het origineler en wat meer out of the box? Breien & haken zijn terug van weggeweest. Deze herfst brei jij niet alleen sjaals, truien en debardeurs, maar staan ook pompoenen op je lijstje. Eenvoudig & superschattig! Geen paniek, ook zonder brei- of haaktalent maak je van wol mooie pompoentjes die je herfstinterieur compleet maken.

Oma’s opgelet: geen breinaald of haakpen is nog veilig!

DIY wordt BIY: Buy It Yourself

Geen creatieve duizendpoot, een hekel aan pompoenen of weinig tijd? Stijlvolle herfstdecoratie is natuurlijk ook gewoon te koop.

Minder thematisch, maar zeker niet minder mooi: waar je in de lente kiest voor weelderige veldboeketten vol kleur, zijn in de herfst droogbloemen in zachte kleuren de way to go. Ook plaids, kussens en kaarsen, al dan niet in herfstkleuren, geven je interieur een warme gloed en gezellige uitstraling.

eenvoudige herfstdecoratie
22/10/2020

Vragen en opmerkingen

Heb je vragen of opmerkingen? We beantwoorden deze met plezier.

Vragen over dit artikel?

Vorige artikel
Wintergroene planten: zo blijft jouw tuin het hele jaar door groen
Volgende artikel
Zo voorkom je een daklekkage: 4 handige tips