Doe Het Zelf

Met deze 5 DIY-ideeën ben je klaar voor het WK 2014!

Nog twee weken en het WK 2014 gaat van start! Dat wil zeggen dat de helft van de Belgen permanent aan de tv gekluisterd zit. Om je voor te bereiden op deze periode vol spanning en alles tot in de puntjes klaar te maken voor de Wereldbeker, hebben we vijf DIY-ideeën voor je!

1. Maak zelf een minibar om overwinningen te vieren

Deze hippe minibar gaat menig vrienden jaloers maken. Voorzie tijdens de wedstrijden frisse pintjes en een knapperige snack op je minibar en het succes is gegarandeerd. Hoe je deze hippe minibar zelf maakt? Dat leer je met deze vijf stappen.

2. Bewaar je snacks in beestige potten

Om je snacks te bewaren, kan je deze stoere voorraadpotten maken. Sluit tussen het snoepen de potten, zo voorkom je dat al het lekkers in het rond vliegt als België scoort! Bovendien ogen ze magnifiek op de minibar die je net maakte! Hoe je deze voorraadpotten zelf maakt, lees je hier.

3. Kijk buiten naar het WK 2014

De kans dat het tijdens de Wereldbeker heet is buiten, is zo goed als zeker. Zonde om jezelf op te sluiten bij de tv om naar het voetbal te kijken. Dus waarom sleep je niet je tv mee naar buiten? Je zetel naar buiten slepen is waarschijnlijk een moeilijke zaak, maar maak in de plaats een tuinsalon met paletten. Zo kan je zowel van het WK 2014, als van het prachtige weer genieten!

4. Het multifunctionele bijzettafeltje

Heb je van al dat supporteren écht honger gekregen? Dan is het hoog tijd om de barbecue aan te steken. Om alle spullen bij de hand te hebben, zoals je grilschaal, de vleestang, het vlees en de aanmaakblokjes, is een bijzettafeltje geen overbodige luxe. Met deze DIY leer je hoe je snel zo’n bijzettafeltje in elkaar steekt! Ook handig om je supporter-accessoires in te bewaren tussen de wedstrijden…

5. WK-stoelen zodat je je niet hoeft te vervelen

Voorkom verveling tijdens de rust met deze hippe WK-stoelen! Speel een potje stoelvoetbal om te bepalen wie de sterkste supporter is. Je kan deze WK-stoelen bovendien gemakkelijk zelf maken met twee oude stoelen, enkele buizen, een groen net, naald en draad.

03/06/2014

Vragen en opmerkingen

Heb je vragen of opmerkingen? We beantwoorden deze met plezier.

Vragen over dit artikel?

Vorige artikel
Zonne-energie, een aanstekelijk virus
Volgende artikel
De thermostaatkraan: een ecologische keuze of niet?